2010-03-31
 18:21:07

oxfilèonsdag

Äntligen har jag och adam kunnat passa in en gemensam tid att umgås i våra upptagna liv. Var ett tag sen sist:) Men ikväll är det våran kväll. Så nu slipper jag att inte veta något om hur han har det på dagarna och han slipper läsa min blogg för att veta hur jag har det, haha!!
Blir oxfile och film mys, riktigt nice!
Imorgon bitti åker han iväg till denmark på träningsläger. jag byter ut han mot min käre vän skåningen niklas hartler samt Johan Kalix. Niklas o Johan ska vara ersättare åt adam samtidigt som dom ska flasha bilar på elmiamässan. Kommer va trevligt å få 2 inneboende även om jag inte kommer hinna se dom så mycket.. Blir jobb tors, fre, lör..Lär bli mycket folk eftersom det är påskhelg & Elmiamässa..

Just nu är många ute på resandefot, malin till london, mamma & pappa till prag, och sosso o david till NY. Visst lite avis är jag, har alltid velat till  new york.. Men samtidigt är det skönt att bara va, bara va hemma:) Trivs super just nu!!

Nu blir det lite how I met your mother:)



2010-03-29
 23:02:03

natti

Kom nyss hem från ett roligt jobbpass, så mycket roligare och jobba kvällar:) Fick 380 kr i dricks av ett bord, toppen! har jobbat där i 2 veckor nu och haft en hel del kändisar bla. Bosse bildoktorn, martin timell och Thomas Ledin!!

Natti i kistan
2010-03-28
 22:12:19

snark

Kom nyss hem från jobbet. Är sjukt trött nu efter att ha jobbat mycket i helgen, likadant e de med adam. Så när ja kom hem låg han i sängen. Ja satt och snackade med han och mitt i hans mening börjar han snarka. haha!! Så jag gick där ifrån. så trött, så söt. åter igen kommer jag och tänka på om det verkligen är normalt att snarka varje natt när man är 20 år..?

Imorgon blir det sjukgymnasten igen, hoppas på bättre besked ang. mina stackars vader.

Hoppas ni haft en trevlig helg folket

solong kalsong


En lite piggare adam
2010-03-28
 01:20:15

Lite ost från min sida



Nu sitter jag här med mitt minnisvatten, en tallrik fil och lyssnar på lasse W. Fick sluta tidigt idag. Jag tar det från början.
Hansson och Svensson kom för att säga hej och för att vi skulle säga välkommna hem. Sjukt roligt att se dom igen. För er som inte vet så har dom varit på långresa i Asien och hade en hel del att berätta. Bruna, snygga och med nyinköpta kläder, ja man kände inte igen dom;)
Hansson hade med sig en flaska laulau. Detta var någon sprit, whisky trodde dom, som dom köpt (i ngt land)på petflaska(1,5l) för 20 kr ungefär, haha! Dom tyckte även våran lägenhet hade blivit sjukt snygg, va kul att höra:)
Jaa men iallafall, sen droppade Bennet in och lite senare kom även micke och pal. Vi drack grasshopper vi fick av bar-adam, mums. Sen var förfesten igång! Några drog och köpte pizza och själv drog man till bussen. Surt, hade så  gärna velat va med, va så sugen, men plikten kallar. En liten kul notis jag märkte var att ungefär 99% av alla som gick på och av min buss bärde på systemetpåsar. Kändes som alla gjorde det för att reta mig.












Så in på Velvet kommer jag, och det är helt tomt. Va hände med lönelördag? jag började med att duka upp restaurangen, 4  timmar senare dukar jag bort allt igen. 2 matgäster, 2 hamburgetallrikar. Så det blev att plocka glas hela kvällen ist. Kanske inte riktigt det jag tänkt mig när jag tog jobbet som servitris där, men får väll hoppas på bättring. Lugnt var det, och jag slutade redan vid 00. Och när jag slutade kändes det som jag inte gjort någon nytta alls. Jag hade inte behövts där. Jag hade alltså kunnat vara ute och festa, träffa lite folk och ha kul, kändes surt!!! Eller så hade jag kunnat åka hem till anderstorp och fira min bror med släkt och familj, men nähe.. Och på detta fick jag reda på att vi inte har OB när vi jobbar. Kan man ens bestämma det själv? "På mitt företag tar vi bort OBn." Skumt. Är det ens lagligt?
När jag väl slutat krockade jag in i en gamal jobbkompis som erbjöd mig ett ganska så bra jobb i sommar. Varför kan jag aldrig bestämma mig? Eller varför kan jag inte bara vara nöjd? Blir trött på mig själv ibland...

Nähe, nu har jag skrivit av mig allt ostande så nu ska jag somna in, jobbar trots allt hela dagen imorgon, utan OB.......



Redan på den tiden var ja skeptisk

2010-03-27
 14:09:55

mina grisklövar

Jaha, igår var det lönefredag och lägg till en Hv match på det. Sjukt mycket folk på jobbet. jobbigt mycket folk. Blev sönderknuffad på dansgolvet fick en armbåge i huvudet och blev allmänt dödad. Hela gaderoben blev full och sedan fick resten av folket bära runt på sina jackor....
Till råga på detta glömde jag mina serveringsskor och fick spendera kvällen i mina sneakers. Stackars mina fötter idag, och igår.
Har precis ätit frulle och om 4 timmar är jag på det igen, jobb jobb. En löne-lördag. Jag ska då inte glömma mina skor.

Nu kommer strax svensson & Hansson, hemma igen efter månader i asien.. 

Måste in i duschen nu,

tjodiluuuuuu!
2010-03-25
 10:12:30

back in business

Det går bra nu!! Snön e snart borta helt och lLuncherna på Aqua flyter på, haft en praktikant denna vecken, perfa å ge henne uppgifter när ja själv knappt vet något. haha, men hon har varit jättebra och jag har varit jättebra, sådeså.
Igår jobbade jag lunch på Aqua och sen gick jag och provjobbade på ett nytt jobb. Även där som servitris eller kanske säger man värdinna. Nyfikna va?
Det var på Bowling Arenas restaurang. Och igår när det var hv match var det en del som åt hvbuffe och min uppgift e å ta hand om sällskapen och stå i baren och servera dricka. Dom har även ett cafè som jag också har hand om. Passar mig perfrekt, då det är något nytt och det är ca 3 minuter hem till mig på cykel.
Detta är bara extra några kvällar i månaden, och dom har stängt i sommar när jag jobbar som mest på aqua så det är perfa!

Men det är inte bara jag som är toppen.
Har världens mest jobbande pojkvän för tillfället skulle ja tro, här är hans schema denna veckan;
mån-tors 07-16
fredag 06-15 + 22-03,30
Lördag Match+ 22-03,30
Söndag 07-16

Grym är han, som fått jobb som bartender på Harrys, det går bra nu:) Å denna helgen är det lönehelg, vilket betyder mycket folk, mycket jobb.

Full fart framåt, de e så vi gör det här, å vi gillarrt! Börjar få lite runtin, känns underbart! Awesome!

Nu ska ja iväg på jobb, tudiloooooo



Den vackraste stunden i livet var den när du kom
2010-03-22
 20:39:59

Grattis till mig

Hej Hopp!!

Idag har varit en  bra dag! jag har jobbat lunch på Aqua, som jag ska göra nu varje måndag, onsd, tors och sön:) Sen ska ja jobba fred, lörd kombinerat på Aqua och Velvet.. Detta bestämdes idag:)
Jag och adam satt och räknade lite och det ser ut som en tjänst på 75 %:)
Nästa månad kommer jag få mer och sen öppnar piren och då har jag heltid, om inte mer. Så jag är glad, och ser verkligen fram imot att få börja jobba ordentligt och komma igång igen. Aqua är ett jättemysigt ställe och framför allt har dom väldigt duktig personal som jag kommer lära mig mycket utav.
jippi!!




Sedan var jag och tränade. Blir perfa och träna efter jobbet varje dag när man ändå är inne i stan. Ett svettigt brädpass. Ska börja gå in lite för beachen nu..  Ett ägg och en smoothie till frulle, en god sallad på jobbet till lunch, mat här hemma på kvällen.. ingen cola inget godis.. Å mycket träning på det.. Äckliga spinningpass, here I come!:) Inte för att ja kommer hinna ligga på bechen i sommar men ändå:P

Så just nu lever livet. Ångrar inte en sekund att jag åkte hem från Spanien. Här har jag allt jag behöver, och lite till..:)

På torsdag kommer svess & hasse hem från sin långresa, ska bli riktigt nice:) Lite synd att jag jobbar då alla ska ut men ja ska inte klaga, vill ha jobb så:)

kram på er alla!
2010-03-21
 13:51:46

trött gjort

tusenmiljoner tack till Emelie som kör in mig till stan då jag känner mig som en mörbulltad gnu.
För att hämta saab racing och säkert en parkeringsbot då jag glömde nycklarna igår och fick ta taxi hem..snark. Alltså inte världens bästa kväll igårkväll....

Idag ska jag göra minsta möjliga...
2010-03-19
 17:15:46

DJlollo

Sitter här snygg som bara den, fixad för jobb, lockar i håret och dunkar musik.. När man har hög musik, så hör man fortfarande grannens musik, men nu är det lite högre än högt, perfekt!!
Blir pepp av musik, hade inte varit fel med utgång idag, eller att stå bakom baren idag(a ska provjobba som btender imon ).. Men nähepp, idag är ja på golvet, först som servitris sen plockar jag glas.. Har lajvband idag på jobbet iallafall så får väl dansa runt medans jag jobbar.. haha!!

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead
Replay - IYAZ
Watcha say remix - Jason Derulo
face drop - Sean Kingston
falling Down - space cowboy
Memories - david guetta ft. Kid kudi
Rude boy - Rihanna
I made it - Kevin Rudolf ft. Lil wayne
Fight for this love - Cheryl cole
Sterio love - Edouard maya
Break your heart - Taio Cruze
bab boys - Alexandra Bur


Å sist sossson, allsång i bilen musik, allsång överallt
Your love - The outfield

Där har ni djLollo 's förfest(eller förspel som man säger i norge) musik....

tack för mej, hej!


2010-03-19
 12:01:33

provjobba gratis

Att ni skulle önska mig lycka till i förra inlägget, var för att ja skulle på min absolut första arbetsintervju!! Å ja, jag var nervös, speciellt mycket eftersom detta var ett jobb jag verkligen ville ha.
Det är som servitris och bartender på en stor restaurang i jönköping. Intervjun gick jättebra, han visade mig runt och vi pratade i nästan 1 timme, allt va verkligen seriöst för att vara i restaurangbranchen där vissa arbetsgivare inte vet vad seriöst betyder. I slutet av intervjun skulle vi boka in ett datum då jag skulle provjobba. Eftersom jag har fler jobb i sommar ville jag ha svar så fort som möjligt och bokade in måndag som provjobb. Han som höll i intervjun avslutade med att det kommer va ca. 8 st som provjobbar inför sommarsäsongen och 4 stycken som får heltid så självklart kan vi inte erbjuda er lön när ni provjobbar.

Jag ska alltså jobba en dag helt gratis för att dom ska bestämma sig. Det är väll inte mitt problem om dom har många som provjobbar? Tycker att detta kändes helt fel och vet att det även är fel. Sökte lite på nätet och det finns inte ens något som heter "provjobb" och man ska absolut inte jobba gratis, inte ens några timmar.

Så jag ringde upp honom idag, sa att jag var intresserad av jobbet men var inte intresserad av att jobba utan ersättning. Han försökte övertala mig att tänka om eftersom dom alltid gjort så här i alla år. Men tillslut sa han att han skulle kolla med ägarna och höra av sig igen.

Och säger ägarna att detta inte går, så är det nog inte rätt jobb för mig. Ingen borde jobba gratis, inte ens för en kväll. Grym är jag!!



Nu har jag precis kollat klart på sista avsnittet av familjen annorluna. snyft.. riktigt roligt program!:) Ska strax iväg in till stan för att köra ett pass på friskis..
Ikväll och imorgon blir det jobb :)
lite tråkigt att gå runt hela veckan och inte göra något, bara höra vad alla ska hitta på för kul i helgen.Och när helgen kommer ska jag jobba.. Blir iaf lite kul imorgon, adam spelar match så ska och kolla på den. Lena & christer kommer upp och byter tillbaka bil också, så nu är snart saab racing på plats. Då kanske jag får köra lite bil igen, var några månader sen..

En sak till, Lars winnerbäck är tillbaka i mina högtalare.. vår, sommar, kärlek.....
Den vackraste studen i livet,var den när du kom





2010-03-17
 13:57:05

Önska mig lycka till

2010-03-15
 21:12:20

Håkan's bar

Håkan's bar i Thailand var lite av ett skämt. Den baren han öppnade upp var där vi åt varje dag på  barskolan. Den nattklubben som ligger jämte, där hade vi alla våra lektioner samt vår praktik. En jättefin bar och restaurang. men visst ställ in massa bräder och ta bort alla möbler, för att göra bra TV;)



2010-03-15
 01:55:45

This is spiritfingers!!



Saknar mina små kyllingar..

2010-03-14
 22:58:59

trött carolaälskande granne

Världens sötaste pojkvän. Han vatt trött och la sig i sängen. 2 sekunder senare snarkar han över hela lägenheten.. Haha, sött.

Mycket bättre än grannen som spelar musik så det dunkar i väggarna. Va sjukt nära ett utbrott och tanken kom upp att jag skulle springa över och skälla ut han. Ungefär så arg blev jag när jag vaknade av hans Carola remix klockan halv 10. Inte okej att spela så tidigt på guds vilodag. Speciellt inte när jag kom hem från jobbet o la mig i sängen vid halv 4 inatt. Trött granne. Hade lätt skällt ut han om han inte hade vatt mojje. För Adam har sagt att han är mojje. Och för er som inte vet vad mojje är(alla borde veta det) så är det typ knäpp i huvudet. Han är typ efterblivet, på riktigt. Själv har jag aldrig sett människan. Ganska kul om man tänker att jag varit i denna lägenheten till o från i över 3 år och aldrig sett mojje-grannen. Det jag vet är att han inte har något jobb o är hemma hela tiden (efter som han spelar musik typ JÄMT) plus att hans föräldrar hämtar han om han ska någonstans, han är typ 30 år(information av adam).. haha, så jag väntar nog lite till innan jag skäller ut han, eller så tar jag liffos förslag och lämnar en lapp i brevinkastet.

Över till min andra jobb dag som var igår. Jobbade 10,5 timmar, kändes riktigt bra! Först var jag på Aqua som var fullproppat. När det lugnat sig där gick jag vidare till Velvet, där det också visade sig vara fullproppat. Melodifestivalen visades och det var en sjukt bra stämning då alla stod upp och sjöng med. Satt ett bord med 15 tjejer som var på min sida, hejja Anna, buu salem! Och vi hade rätt. Ingen kan klaga för den som va bäst var anna. Men kan ju hoppas att hon skippar conversen i oslo.. Sedan var det schlagerfest hela natten lång..

Har lite mer glada besked va det gäller jobb. Men vågar inte skriva något än då inget är klart.. :) Det bästa med hela finalen var när programledaren hänger fram en toffs precis som maria motezami, TOPPEN.

Jillo och Liffo var och hälsade på i lägenheten idag.  Dom var ju i globen igår och stannade förbi på vägen hem. Kul och se dom, var någon månad sen sist:)

Köpte en ny skohylla idag och satte upp en väggdekor där det står välkommen på så nu är hallen topnotch. Kanske en ny dörrmatta hade suttit fint i kistan men det får vi vänta lite med..

Alles guttes


2010-03-13
 14:46:05

melodifestivalen & allsvenskan

Hej Hopp!!

får först tacka Lena & Christer för att dom skickade kort till mig igår på min dag, Viktora dagen:)
Mamsen glömde det för första gången men jag älskar henne ändå:)

Jobbet igår gick bra! Lite matgäster, hade 2 bord. 4 stycken beställde world-of-tapas tallrik som är 10 olika(kocken bestämmer) tapas. Så där stod jag och berättade om alla 10 olika smårätter som jag kunde dom utan och innan. .Lite kul för har aldrig riktigt behövt presentera maten så detta ser jag bara som positivt.
Sjukt god mat såg det ut att vara tex, räkcoktail, gratinerade scampiräkor på spett, kycklinspett, creps, buffalowings, lax, vårrullar och mycket annat gott.
Säger bara sosso, du hade älskat det.. oliver,  vitlöksbröd å massa mera:)
Dom hade lajvband som spelade så det var fullt ös tidigt på dansgolvet och det bara fortsatte.. Sprang runt och höll ordning på golvet, plockade glas m.m.
En parantes, Jag hade ingen aning om att gamla mäniskor betedde sig såhär på dansgolvet, haha.
Haha en gång till.
Var tvungen att sticka hemåt 20 över 2 eftersom den sista bussen går hem då. (jlt ni suger)
Gick iaf bra och ikväll är det fullbokat eftersom det är melodifestivalen..

Är lite avis på jillo och Liffo som h ar vunnit VIP platser till globen med hotell. Dom har bra platser till finalen och bor på samma hotell som artisterna.. Morsan skulle pussa lite på ola & darin åt mig sa hon.. Haha

Nu ska jag snart äta, kocken står i köket och lagar mat.. en suprice bestående av ngt med pasta. kan det vara makkisar och köttbullar?

Sist men inte minst, Allsvenskan är igång. TACK!! Nu slipper jag allt hockeytjat (nästan) och kan förhoppningsvis hinna med 1 eller 2 live matcher av di blåe iår..

Hoppa om du älskar malmö F F......


2010-03-11
 20:16:04

VATTEN

Blev ett spinningpass idag. Fyy föör. Hur kan någon människa(förrutom Emelie) tycka det är roligt?! De första jag tänker på, och det enda jag tänker på under hela passet är när det ska ta slut.
Men när det väl är slut, efter att jag trott att de skulle ha tatt slut typ 20 gr innan de väl händer, då är det skönt! Tror jag?Är väll för att man är förvånad att man överlevde.
Under passet bestämde jag mig för att aldrig utsätta mig för detta otroligt jobbiga någonsin igen. Och det värsta var att jag glömt min vattenflaska. 55 minuter av svett som rinner och en enorm torka i halsen. Bättre blir det inte när alla andra har en flaska på sin cykel, och alla andra dricker när vi får cykla lite lugnare......
Men vet ni vad?
Jag har redan bokat in mig på samma pass, nästa vecka.
En tanke slog mig, att det kanske är så att man tycker att det blir kul efter ett tag. Varför skulle de annrs vara någon alls som gick på passet?
Så jag ska hålla ut, jag ska klara detta.
Jag ska peppa mig själv till ett spinning svettäckligtjobbigt pass i veckan.
Klarar jag detta är jag sjukt awesome.

Eller så avbokar jag passet nästa vecka och förtidspensionerar mig. Får se.....

Nu ska jag ta igen allt vatten min kropp har förlorat. NJUT svenskar av att vi har vatten i kranen. Sjukt bortskämda är vi. Det är en av de skönaste grejjorna med att vara hemma från espania, där man måste köpa vatten i affären och få sjukskriva sig för att man har ont i ryggen av allt vattenbärande.. Det är en tuff värld därute!

To be continued





2010-03-10
 19:57:07

Gymkort!!

Kanske glömt nämna det i bloggen, men har fått ett jobb :)
Eller ett extrajobb iaf. Hade praktik där i 2an på gymnasiet. 
Ägaren har 2 restauranger och kommer förmodligen att vara extra på båda 2.
Ska höra lite hur mycket det kommer bli, om jag behöver söka fler jobb..
Här e dom iaf om ni är nyfikna:) Velvet ska jag vara på i helgen.

http://www.velvetlounge.se/
http://www.aquadinner.se/


Idag har vi varit duktiga och tagit hand om tvättberget och diskberget samt installerat en raouter så nu har vi internet överallt:)
jag har även köpt friskis & svettiskort idag så nu ska här svettas och slitas!Började med ett medel/puls och imorgon blir de arobic!

Adam kommer snart hem från träningen. Jag har fixat köttfärslimpa med potatis och sås(hemmafru)
Sen kommer Bennet och Emelie, hört att united spelar idag så blir väll att glo på det!


Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't got you baby


2010-03-09
 21:34:49

Vårat nya kök:)



2010-03-08
 13:07:37

last day in spain


Jag & melissa hade våran sista måltid i auguinegin:)


Malin som spelar:)


bira bira bira!


resten av alla bilder från grancan ligger uppe på facebook:)
2010-03-08
 12:01:39

Sweet home

Hänt mycket sen jag skrev sist.. Jag har lämnat partylivet i Grancan och begett mig till våran myslägenhet i Jönköping.

Blev lite stressigt när jag vaknade i lördags, trodde jag skulle ta halv 12 bussen in till flygplatsen. Men när jag kollade biljetterna igen var ja tvungen att ta halv 11 bussen annars hade jag kanske kommit försent. Stressigt! Eftersom jag inte hade mat på flyget var ja tvungen å sticka iväg och köpa baugetter.
Efter att ha skrivit en farväl lapp till mina kära rumskamrater som sov gott när jag gick tog ja bussen mot Las Palmas airport.

Framme vid incheckningen hade jag 13 kilo övervikt, VA!? 13, hur kunde det hända. Jo, jag hade packat överfullt handbagage för att slippa så mycket övervikt i min resväska. Allt förgäves när dom vägde båda 2.
70 euro skulle jag betala sa tanten bakom disken.
Jag fick lite smått panik och hade för mig att om man varit utomlands 1 månad får man ha 30 kilo+handbagage. Hon sa att det stämde men att jag var tvungen att bevisa att jag varit det.
Jaha, hur ska jag bevisa det?
Förklarade att jag hade bevis på min dator som ja hade med mig..
Hon, sur som hon var sa att det inte gick och kolla nu och hon inte kunde lita på mig eftersom då kunde ju alla 400 passagerare på planet sagt samma sak.
Jag stog på mig(kalla mig kingen) Lång kö bakom mig och tillslut ringer hon sin chef som säger att jag slipper betala!! Wiho, slapp lägga ut 700 spänn, hade varit sjukt sura pengar att lägga ut.. Det levde jag på några timmar sen:)

Jag hade som sagt beställt utan mat på flyget då det kostade 180 kr (!!!) Men noll koll som dom hade där fick jag ändå mat, wiho!:) slapp sitta mobbad när alla andra åt:) Väldigt glad för min dator också då det var dexter och how I meet your mother hela vägen hem..

På flygplatsen mötte A upp mig. Va obeskrivligt glad över att träffa honom igen. Stannade till på MC donkan i Borås för att fylla på i magen:)

Väl hemma fick inte jag gå in i lägenheten.. Stod utanför och väntade. När jag gick in fick ja en supprise!:)
har ju inte varit hemma sen dom tapetserat hallen/köket. Samt att vi hade ny hatthylla, köksbord och gardiner.
TACK Lena & Christer för hjälpen.
helt mörkt i lägenheten, massa tända ljus.. Champange, choklad:) Och tom en present:) Och till efterrätt, Ben & jerrys:)
Sen fick jag ett kuvert där det låg 1000 kr i. Det visade sig att jag hade vunnit nyårsvadet när jag var borta. Så nu får jag dricka läsk igen:)
Väldens myskväll blev det iallafall, mycket uppskattat!!


Igår spelade jag faktiskt match, fotboll. Var hur kul som helst. Visst jag hade saknat det. Men den känslan man hade på innan matchen var igång, det hade ja glömt. Nästan, nästan lite jätte sugen på att träna med Emelie i egnahem.. Men samtidigt vet jag att får jag ett jobb så går det inte. Kommer ju jobba massa kvällar helger då.
Tyvärr fick vi spö mot habo med 1 mål..
Stackars manne skadade sig när det var 4 minuter kvar och fick åka till akuten.  Va inte så farligt men nu går hon på kryckor..

Idag ska jag iväg och snacka med en restaurang om lite jobb, håll tummarna för mig:)

Skönt att vara hemma igen.

Kram L
2010-03-05
 19:57:14

Happy!

Är nyklippt av Fanny. Blev kanoners fint:)

Nu sitter vi hela gänget och spelar chickago, dricker vin och har allsång, Hallelulia på repeat.
Kommer sakna töserna!
Ikväll ska Fanny å Anita jobba, tyvärr. Men jag, Melissa & Sanna ska åka till aginegin och lyssna på Malin när hon jobbar. Hon spelar gitarr och sjunger på en restaurang:)
Innan vi åker dit ska vi äta på en mysig restaurang här.. Å efte Malin drar vi tillbaka hit för utgång. Blir en lugn kväll för mig eftersom jag åker hem till Sverige imorgon!! Sett fram imot det länge nu. har hemlängtan. Men känns nästan lite overkligt att mitt plan går till Göteborg imorgon!!

Väskan är fullproppad, men lite mer ska i. Hur nu detta ska gå. 23 kilo på vägen hit, inte så att jag har mindre nu.

Nu serveras det popcorn osså, fredags mys innan fredagsfest!!

Ha en bra helg, det ska jag ha!!!

kram

2010-03-04
 11:12:31

E de ja som skrivit texten?

2010-03-03
 11:34:35

See you soon

De andra va ute igår och partajjade, som vanligt. Själv är jag trött på allt vad festa heter och kröp ner i min säng och kollade tre avsnitt av Dexter. Är riktigt inne i den serien nu. Och det bästa är att jag har hela 2 säsonger kvar och titta på:)

Sossot lärde mig att gå upp tidigt igen, hade nästan glömt bort hur det var.. Så nu har jag varit uppe en timme(och glöm inte att det är -1 timme i tidskillnad här) vilket är väldigt duktigt om man jämför med mina roomies sovtimmar. Okej att sova länge, men jag fattar inte hur man kan sova 14,15 timmar?!

De tre små grisarna ligger och snarkar och av erfarenhet kan jag räkna ut att de kommer att sova minst 4 timmar till.. Så idag blir det inte jag och syrran, för hon har åkt hem.
blir jag och poolen som får hänga idag.. Solen skiner och klarblå himel så ska väl inte klaga på vädret! Men sällskapet får jag faktiskt klaga på! Dålig stil av sossot som inte kunde stanna och hänga med mig några dagar till tycker jag..Hade vatt sköjj! Men till skillnad mot mig har hon ett jobb som hon måste återgå till..

Poolen är klar
jag är klar
Kokosoljan är med
Ipoden är med

Det är 3 soldagar kvar, och jag har fått ett uppdrag. Att bli så brun som möjligt. Så här ska det stekas!!


Jag å sossot helt själva vid poolen.
Kanske för att klockan var 10 och det bor säsongare här som sover till 4.. :)
2010-03-02
 14:21:36

farväl sofie......

Så, nu har Sosso åkt hem. Lämnade henne på bussen nyss. Saknar henne redan.
Men är jätteglad att hon kom hit så vi fick lite kvalitetstid, va faktiskt längesen det bara va vi 2 som gjorde något:)

Sosso va uppe med tuppen idag, eller innan tuppen? för att få de sista solstrålarna innan hon åkte, och idag är det toppenväder så hon hann faktiskt någon timme i solen:)

Igår var vi 2 på båttur. vädret var så där så ena sekunden kunde man sola och  nästa frös man och blåste bort. Vi fick nån spansk mat till lunch(kommer inte ihåg va det hette) och det är det enda spanska jag ätit sen jag kom hit, haha! Men gott var det!!
Eftersom det var så blåsigt såg vi tyvärr inga delfiner men därimot åkte vi bananaboat.. Skitkul!! tack och lov trillade vi inte i vattnet!

Nu är det inte långt kvar tills jag åker, har 3 hela dagar kvar, då ska jag ta vara på tiden, sola och njuta..
Här kommer lite pics från min och soossos tid på grancan:)


Mat på kinatown:)


Bananaboooat!!



Stek vid poolen imorse:)


poolen:)


strannna!!!