2010-10-29
 11:47:45

....




Människor är såna som använder pengar de inte har,
till att köpa saker de inte behöver,
för att imponera på folk de inte gillar..
2010-10-21
 10:16:26

Det är Calle ute

har knappt någon energi för att uppdatera här, så mycket som händer just nu, men ändå är allt nästan som vanligt, bara att tryggheten försvunnit.
Lägenhetesletandet går sådär. Svårt att hitta något. Adam och hans kompis kommer förmodligen ta över vår lägenhet, om vår hyresvärd skulle kunna svara någon gång så vi kan berätta det för honom. Så det är endå positiva news. Bara jag som måste hitta nått liksom.

Blir 3 långpannor i rad på jobbet nu, men det ska gå fint. För på söndag kommer Manne och hälsar på. Vi har mycket att prata om så det ska bli mys. Pluss mina goa jobbakompisar, utan dom hade jobbet inte vatt lika kul.....

Annrs snackas det mest resa, över nyår. Någon som har nått tips på vart man ska åka å fira nyår.....? Sverige är tråk nyår.....Jag hade ju föredragit hyffsad värme eftersom jag sakta men säkert fryser till is i det långa landet falukorv.

Så det var det, nu vet ni iallafall att jag lever fortfarande...... =)


I can still recall our last summer
I still see it all
Walks along the Seine, laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain
2010-10-14
 12:46:20

igår natt..

Igår när jag kom in å la mig i sängen och adam ligger och sover.

L: Va kallt där är här inne!
A: Ja de är janne G.
L: Janne G, va??
A: Ja den där Janne G ska få ett helvete.
L: Asså va snackar du om? Vem är janne G?
A: Jan Guillou!!

Haha, sen låg jag och skrattade i en halvtimma innan ja kunde somna... Janne G!!



2010-10-12
 13:12:47

Solen skiner iaf.... =)

Å där fick man för att man var glad. kanske borde byta yrke. För att jobba 1 timma och sen gå hem för att det är lite folk är faktiskt inget kul. Snark. Missade min träning idag, ajaj!!




Men nu taggar ja landskamp m lite framgrävd snook, ses ikväll på Velvet!!
2010-10-12
 10:48:19

energi

Idag kommer det att bli en bra dag! Solen skiner och mitt humör är på topp. Vad kan vara bättre än att få ett mejl på morgonen av mamsen att hon tänker på en... Gulle dig:)
Nu laddar vi för jobb......men daniels norbergs å olles fredags låtar från idol, jag gillar mys. Puss!



2010-10-11
 23:33:54

3 is a magic number.

Vad vore livet utan min soffa, min iphone & min nya jacka..
Det är KÄRLEK mina vänner.

Nu kommer två veckor då jag hade tänkt å dränka mig i jobb.
De ska va gött å jobba, anrs kan de kvitta:)

Puss godnatt.

2010-10-11
 13:00:48

movietime

Nu blir det träning på friskis & svettis sen blirre sen lunch med laura & josef, mina goa jobbakompisar:)

Igår var jag på bio efter jobbet, the other guys... Rolig film:) Blev sedan 2 filmer till hemma hos andrè, the grown ups & The game. Så där har ni tre filmtips i höstmörkret......

Puss!
2010-10-09
 13:00:31

mer mys åt folket:)

Hej Hopp!

Nu har jag myst ner mig i soffan med både en mysig morgonrock och en filt.. Å lite go mys musik pådet :)

Länge sen sist. Har inte haft någon tid men har har inte gjort så mkt heller, mest jobbat. Internet har legat nere någon dag här också, men nu är det igång igen.. =)
Hade en rolig gäst på jobbet i veckan. Han hade kollat menyn på internet och bestämt sig för va han skulle ha så han tänkte han lika väl kunde skriva ut sina tapas så jag slapp göra en beställning vid bordet.. Haha! Så när jag kom fram å skulle ta beställning gav han mig den här söta lappen. Ett probbe var bara att vår hemsida med menyn är gammal så den sista hade vi inte ens(den var innan min tid) tyckte de va ganska gulle!!



köpte gymkort igårpå friskis så nu jäklar ska det pumpas:) Körde ett hårt pass igår å nu är väl tanken att jag ska göra det minst varrannan dag..

Annars inget nytt, letar lite lägenheter, men det verkar vara ganska svårt....

Nu blirre reppe av idol & kanske även reppen av kungarna på tylööö..


Slänger in en mysbild från sossos fest, livet kan vara allt bra ibland. =)
Stackars momo bara som blev utan...

2010-10-05
 22:53:10

Pluss för swebuss!

Är på  bussen mot jönnet....Här sitter jag och lackar för att ja loggas ut när ja är inne på internet på min älskling (min mobbe) och testar lite om ja får in internet på datan(vilket ja absolut inte trodde gick) där ser man. Swebuss bjuder sina resenärer på fri surf. Pluss poäng på deras karmakonto!

Idag har jag shoppat, jag gick i personlig konkurs.. Vill inte ge er ngt  belopp men det var helt klart det dyraste plagget jag någonsin köpt! är fortfarande lite såhär osäker. Jag ville ju helst ha den i en annan färg.. Men den va ju så fin. Får prova lite hemma, tänka på det. Och blr kanske ett byte, förmodligen inte;) Man måste ju faktiskt överleva vintern i kalla sverige. Och som har varit den vanligaste meningen här nere i skåne dessa tre dagar:
Man måste ju faktiskt unna sig något!!
Så det kör vi på... =) Bra, nu har jag övertalat mig själv.. =)

Käkade på Friday's med Nikke pikke pö, gunhild å Nils. Det var mysigt..... =)
Ett minus för att dom inte hade MIN hallon Xider. Ja det borde stå lollo på alla flaskor, så god är den. Men kaktus gick väl också hyffsat bra...





Så, pluss för mitt nya inköp,
Pluss för mys på friidays
pluss för swebuss
& pluss för min chill lista på spotify...
Allt för meeej, heeeej

2010-10-04
 22:29:56

Måndagslyx...

2010-10-04
 19:33:37

krällor & virre

Min syster är SÅ ordningsam, här kommer 2 goa pics på vårat SD-rum. Fråga mig inte varför vi har 2 gula & 2 blåa väggar, gula å blåa filtar å gul-blåa täcken.. haha.... =)





Nu väntar jag bara på att gunsan ska komma hem, kräftor & vin blirre...... MMMMMMMMMmmm..
2010-10-04
 11:08:46

When all is said and done..

Nu när de ligger ute på FB är det officiellt. Och för er som inte redan hört detta är jag och adam inte längre tillsammans. Det var bådas beslut och vi tror att det blir bäst så här. Fast jobbigt är det..

Gråt inte över att det tog slut,
Le istället för att det hände!



♥   ♥
2010-10-03
 17:54:18

plattlandet

Nu är jag i plattlandet skåne! Befinner mig i sommarstugan på strandhem. Och här skulle man kunna tro att man är i Jönköping för här blåser det sjukt mkt! Jag har legat i soffan med ett täcke å myst med idol hela dagen..

Igår kom jag hit, överraskade sosso lite då hon inte riktigt visste  att jag skulle komma, förutom att morshan hade försagt sig lite, haha! Hon visade alla USA saker hon köpt samt gav bort lite till sin underbara syster. Wiho!
Blev speciellt glad över en kasse hon hade fått när hon hade handlat. snyggaste påsen typ någonsin.. :)

Vidare till 25årsfesten där vi började laga mat innan alla skulle komma.. Gazcpacho soppa till förrätt, fläskfile med oliver i martinisås med medlehavsgratäng.. Till efterrätt vatt de prinsesstårta & fudge cake.. Smarrigt! Lite vin & baileys till detta å det blev en lyckad kväll.. alltid lika kul å träffa alla.. även om några saknades..

Nog med snacket, här kmr några finfina bilder, njut!


MIN nya kasse.. Ja gillar den ganska så mkt.:)


Goott!


Födelsedagsgrisen.... =)



GULLE vovve

2010-10-02
 05:51:30

-_-

Kan ändå inte sova.... :(
2010-10-01
 12:29:33

Ferreee

Haha, var ska jag börja. Jag vakna nyss, jag är ganska bakis. När jag kom hem igårnatt skulle adam strax gå till jobbet..

Jobbade till halv 11.. Då satt redan 6 av mina arbetskamrater vid baren och drack. Jag joinade dom och snart stängde vi stället och drog iväg till karlsson. Rutinerad som få hade martin beställt bord till oss. Vips så var vi förbi alla i kön, samt slapp betala inträdet! Ett vipbord med ett helrör. Vi var då 8 pers.. Vem som beställde andra helröret vet jag inte faktiskt. Sen var det dans hela natten lång..
Avslutade kvällen på Subway, va prat om efterfest i hundra år.. men eftersom ingen bor helt själv var de inte riktigt läge. Lika bra var detta och jag tog cyklen och cyklade hem.... :)
Sjukt rolig kväll med underbara kollegor. Är redan sugen  på nästa Caj om 2 veckor..

Nu ska jag kämpa mig igenom ett 10-timmarspass för att sedan ta långhelg.
Jobbar sedan först på onskväll.. :) Wiho!


So long