2010-09-29
 15:02:00

min bubbe

'cause everybody cries and everybody hurts, sometimes ...






Jag satt och grät, en vän tröstade mig samtidigt som hon sa,
-Detta är en anledningen till att jag inte vill bli kär,
man blir bara sårad och det blir så mkt tårar.

Jag kollade på henne och svarade
- jag hade kunnat gråta varje dag i
resten av mitt liv och det hade ändå varit värt det
2010-09-27
 19:52:56

Vill aldrig flytta...


Tyget på mina köksgardiner :)


Svartmålade kökslådor:)


Tvn upphängd, samt min favoritskylt upphängd..



Kärlek!



Hallen, dock hade en spegel kommit upp jämte skåpen nu med:)





Så fint har det blivit, gardinerna ni ser tyget på är klara och upphängda.. Ni får en helbild på köket å dom nån annan dag.. för nu blirre pizza med adam å svensson..

2010-09-26
 23:30:33

Dagens visdomsord..

I min familj använder vi oss ofta av ett ord när det är jobbigt..Min pappa brukar säga det, och min syster sa det nyss till mig. Och det är Kämpa.
När det är tufft, så kämpa.


Biler på lägenheten kommer imon,jag är kär i den:)

2010-09-24
 13:41:28

Jalla Jalla, Sverige åt alla

var Jnytts rubrik idag, lite fyndig tyckte jag...

Idag peppar jag upp mig med bra musik har två låtar som går om å om igen, snart går ja in till stan, först ska jag handla lite tyg till gardiner i köket, vet vilka ja ska ha, så nu ska jag bare köp! Sen blirre jobb all night long..

I onsdags var det lilllördag vilket betyds utgång efter jobbet, vi hade trevligt och våldgästade fia i baren på centrum. Hon bjöd oss på frusna hallon! Jag träffade på en kock som jobbade på hotellåsen ett tag när jag var där, hundra år sen vi sågs sist. Ganska kul!

Å på fredag har vi pirenavslutning med jobbet. All personal på hela piren ska samlas, kommer bli fullt ös.. =)

Nähe, inget vettigt å berätta ändåså så nu lämnar jag er ett tag...
Avslutar inlägget med mina pepplåtar för dagen, lyssna å njut!!

so longkalsong



2010-09-22
 00:18:14

Myslåt så här på kvällskvisten

2010-09-21
 13:24:40

ingen energi

Idag var ingen rolig dag, har ingen energi till nått..Tog på mig träningskläderna och tänkte springa, har nog aldrig springt sån kort runda. Idag är en sån dag då jag saknar alla hemma och  var dom nu bor runt om i sverige och världen. Jag saknar att prata med min syster varjedag i telefon, inte pratat på veckor.. Och när jag inte pratar med henne brukar ja ringa mamsen, men även hon är ju borta.. nicole är i australien, ag i turkiet...
Å vill man hitta på nått med någon här så jobbar ju alla... 
Nu får ni se till att komma hem, för jag saknar er!!♥








From the day we arrive on the planet
And blinking, step into the sun
There's more to see than can ever be seen
More to do than can ever be done
There's far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
Through the sapphire sky
Keeps great and small on the endless round 

It's the Circle of Life
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
Till we find our place
On the path unwinding
In the Circle
The Circle of Life... 

2010-09-21
 11:53:46

Det är ingen vanlig dag

För det är min systers 25 års dag!!!!

Grattis!! =) Å om 10  minuter fyller hon år på hawaii, där hon befinner sig just nu!















Så många år, så många minnen.
Jag älskar dig ♥
2010-09-20
 14:54:11

mys

Idag blir det en myshöst dag! En kolla -på- alla -program -man- missat -i -veckan dag. Har kollat Idol.. Och nyss blev det en film Grown ups, skitrolig... =) Strax blirre ensam mamma söker.. Ikväll blirre biggest loser.
Vilken underbar dag!

mer mys åt folket



2010-09-19
 10:11:51

gulle

jag hinner knappt med mitt liv, så hur ska jag då hinna uppdatera er... =)
Såhär såg/ser min helg ut..

Fredag jobb 15-22 sedan utgång  
lördag jobb 11--03
Söndag jobb 11-01

Alltså 37 timmar och en utgång på en helg..
Så jag kan faktiskt erkänna att jag är ganska så mör..

Funderar också en del på vad mina familjemedlemmar gör.. Soffiproppen som skickar sms om dagens ilandsproblem. Hon är på Hawaii, hon vill sola dom andra vill shoppa.. jobbigt läge sis.
Mammi är i italien med ett tjejgäng, inte helt fel det heller..

Men som sagt, jag klagar inte, jag delar bara med mig ;)


Vara duktig och rösta skulle jag ju vara med, igår när jag va helt bakis gick jag upp tidigare för att hinna med detta, och när jag kommer dit är vallokalen stängd.... Jaha, å i torsdags var det för mkt folk så jag hann inte.. Kanske inte är meningen att jag ska få rösta.. Iom att den var stängd hade jag 35 minuter att döda inne i stan innan jag  börjar jobba, å det är inte det lättaste i det skicket jag var i, plus att det ösregnade ute. Fast inne i juneporten( ovanför tågstationen för er bönder, haha) så sätter jag mig på en bänk. Måste ha varit min tur dag då på ena sidan sätter sig en äldre sliten själ, en man som förmodligen inte duschat på veckor. Det luktade inte hallon.. På anda sidan sätter sig en familj bestående av mamma, pappa och 5 barn. Dom hade köpt fika och skulle nu lyckas äta detta på en bänk. Ungarna var överallt å ingenstanns, tom på mig!  Behöver jag påminna er om att ja va bakis?
Så summan av kardemumman är att jag aldrig vill ha 5 jobbiga kids, speciellt inte hungriga å överallt, å inte heller en man som inte vet vad en dusch är. Är det för mycket begärt??????



Men för att lätta upp stämningen lite måste ja dra till med några visdomsord som min farmor brukar sjunga så fint;
-Nu ska vi vara, nu ska vi vara, glaada!

Avslutar dagens inlägg med att önska ag ett trevligt äventyr.. =)
2010-09-18
 09:49:45

Haj Kaj



Igår behövde jag bara jobba till 22,00 och hade ingen aning om vad ja skulle hitta på för kul.. Men vips så satt vi ett helt gäng på velvet och drack å hade det sköjj! Avslutade det hela på centrum. Av någon anledning uppstod det ett vad mellan mig och en kille. På måndag ska vi tävla i simning, både crawl, bröst & rygg. Det utlovades fina priser och domare samt prisutdelare är redan spikat. Får se om detta blir av, haha.

Anledningen till att jag är uppe alldeles för tidigt är för att jag ska jobba snart, lite sleten är jag men inte så farligt. Idag jobbar jag ju bara 11-3.. Å ja, 3 på natten lovan;)

Tänkte åka in lite tidigare för att rösta, för det måste man ju göra tydligen, fick jag lära mig igår..
Sen imorgon har vi valvaka på båda mina jobb.. så här blir de inget ledigt inte!



En inspirationsbild för dagen.......

2010-09-16
 00:37:07

forza malmö

Haj kaj!

Vi börjar med det viktigaste, vinst till MALMÖ FF idag mot självaste helsingborg, viktigt!!

Annars har det inte hänt mkt idag, adam skadade foten på träningen igår och har inte kunnat gå på hela dagen. Känns dumt att säga det men det tyckte jag var lite bra för då har vi fått träffas, iom att han inte har kunnat gå till jobbet. Imorgon får vi en till sådan dag. Jag får springa lite extra, passa upp å hämta saker eftersom hanär en liten invalidoo... =) lite mys är det allt tkr jag=)

gardiner har satts upp idag, här kommer ett smakprov!





Fina va? grymt nöjd:)

Nu blire idol, dom är i malmö idag;)

Puss &kram!
2010-09-14
 12:13:16

look-alike?

En av mina släktingar kallar adam för brolle.. Lite lika är dom faktiskt.... Å om inte annat så gör han & sibel denna
låten så sjukt bra! Lyssna å njut....

2010-09-13
 19:06:08

Vätterstranden..

Tänkte visa er där hemma vår fina utsikt! Detta är från vardagsrummet... =)



2010-09-13
 12:32:22

ny look, ny moobb


Liten ny frilla, luggen är typ borta.. Nu kör ja nästan en snekotlett å kammar backet. Vet inte än om ja gillart, men de är iaf annorlunda....

Typ första bilden tagen från min älskling, oj jag menar min iphone..;)
2010-09-13
 12:28:59

kräftferren

Hej!

Nu är jag en utslagen tjej, som har kommit på att man faktiskt kan sova länge.. Bara man vänjer kroppen lite:) Tänkte gå upp efter attt adam gått imorse vid 7, för de gick verkligen inte att somna om.. Men vaknade nyss, perfa & skönt å sova så länge när man är ledig precis hela dagen.. =) Ska diska sen helgen, vi snackar inte lite disk här... Mäta & beställa snygga hissgardiner till vardagsrummet. Ser lite tomt ut nu när vi inte har några alls.. Sen ska ja träna.. Å ikväll blire mys med flärrefille, rostad potatis & bea med min alldeles egna påg... Mys..

Lite roligt va är att vi inte har några köksluckor för adams dad ska måla om dom, så hade vi tydligen en massa såser i skåpet.. Hasse: Åå jävlar va mkt såser ni har, är de en massa olika eller?
Jag: Kollar in i skåper och skrattar, går dit och ser att vi har 1 brunsås förpackning sen har vi 5 bea paket.. Å då är det alltså 3 i varje förpackning... Jag tror vi gillar bea sås.

Nu till de viktigaste, festen i lördags! Det var en av de roligaste kvällarna typ någonsin.. Gabbi hade varit hur söt som helst å bakat 6 pajjer å hon å 2 till hade varit å handlat massa gott
, ostar, kex, baugetter m.m Nån hade med sig en god sallad... Alla fick plats, de va lite trångt men det gick.. Å ett helt packet kräftor slank ner i mig.... Mummms! Lite vitt vin, nån nuppe & lite rose senare var nog mitt humör så bra det bara kunde bli. Blev en hel del hajp, och en hel del allsång. Killarna visade även upp krabb-dansen.

Det enda tråkiga under kvällen var att de var ganska många som hade jobb eller match dagen efter så dom inte kunde dricka å hänga med ut.. Men vi som va med, hade nog lika kul ändå...... Det var som sagt all in!
Sämre blev det inte av alla snygga kräftdekorationos som kostade 300 spänn, haha lätt värt det! Jaha, nog med tjöt här kommer en del goa pics,

enjoy!











2010-09-11
 16:58:16

Kräftor!

OK nu taggar vi fest!

Först vill jag bara berätta om min första kändisservering som b-tender..... Igår serverades det både öl & drinkar till Lasse kroner.... =)

Sen vill jag säga tack till mina sköna grannar.. Dom satte upp en lapp i trapphuset om en 25 års fest ikväll och bjöd in sina nya grannar, Jag satte upp min lapp om kräftskiva och sa att dom gärna fick komma upp på en nubbe.... Undra om hon högst upp också ska partajja ikväll? Soft hus vi bor i iallafall:)

Nu har vi pyntat lägenheten med kräftgrejjor, haha.... Hattar, duk, gilanger(stavas de så) Samt fina saker i fönstret...
Även inhandlat kräftor(såklart), baugetter kex ost chirre dipp å gabbi har varit världens sötaste och bakat 5 olika pajjer.. värsta morschan. Sånt gillar vi!!!!!Ok, nu hinns ni inte med
För det här är min lediga LÖRDAG å de ska ja njuta av :)


FULLAST VINNER, (mamma ja skojjar bara)
2010-09-09
 14:46:12

nu är ja en av alla dom..

Idag har jag, tvättat, handlat & hämtat min nya mobil.. Fattar typ noll. Tog ett år innan ja kom på hur man fick in sim kortet. Är nästan så att dom som gjort telefonen har gjort de extra svårt så dom kan skratta åt dom som har lite mindre teknisk begåvning. Men sim kortet är nu i, men nu vet ja inte hur man fortsätter.... Mer än att ja har laddat den fullt... haha!

Så väntar på att adamo ska komma hem och fixa min nya lilla pärla!

såg repiser på idol samt kungarna av tylö.. Haha.. här snackar vi underhållning....

Morschan, och alla andra som vill skicka fin fina paket till mig, här är vår nya adress....
Huskvarnavägen. 2
55454

Slänger in ett litet roligt klipp, för er som inte har bättre för er........ =)
En ko har sju sidor.
2010-09-08
 15:16:02

jäla skiiiit fan

Haha, i mitt förra inlägg om bilden på soffan är det alltså INTE tvn som syns i bild utan en av högtalarna. jag håller med om att det hade varit en liten tv annars..... :)

idag sov ja länge för en gångs skull, gött! Kollad sedan reprisen på idol. nu har man nått å titta på varje dag=) Gick sedan hela vägen till österängen och gamla lägenheten i förhoppning om att min nya mobbe kommit. Men nähe, ingen mobil där,  var bara att traska hem igen. Och när jag är hemma i nya lägenheten får jag ett sms om att jag har ett paket att hämta på i österängskiosken, blir man lack eller......? bAAAAAAH hade ja gått lite senare hade ja haft min nya mobbe här nu! Men nu får ja leva med den här tattartelefunken ett helt dygn till. för hinner inte hämta den nu eftersom ja börjar jobba 4.....

nu slänger ja i mig lite morötter med dipp, goootte

2010-09-07
 09:17:13

nämen titta!!


Den har anlänt.. gjorde inget att det va lite för tidigt på morgonen, för nu är den här. Inget mer sitta på golov/stolar framför teven, wiho!

2010-09-06
 10:28:01

om du aldrig provat..

..hur kan du då vara säker??
Okeeeej, matchen igår gick ju iaf. Vi vann, och jag spelade hela matchen. Och jag hittade till vrigstad, haha. Idag är jag dock helt slut och mina vader värker. men det är bara att bita ihop och i eftermiddag blir de första passet på gymmet på ett tag nu eftersom flytten tagit tid! Min söta familj var där och kollade igår, efter matchen åt vi, dom ostkaka & jag köttbullar med mos...Alla utom sosso som hellre steker i USA. förstår inte varför?

Nu blir det jobb, först lunch på aqua i stan, sen kväll på aqua på piren. Och det är mitt sista pass nere på piren, lite sorgligt faktiskt. Men som min chef sa, det är ju bara sista för i år..

Längtar till lördag, är ledig och det vankas kräftskiva, wihooo!


Nu ska ja kila,
Puss!


Letar stuga till fjällen över jul, mys!
2010-09-05
 12:40:47

på me glajjorna!

Jalla Jalla!!

Idag vaknade jag vid halv 11. Min kropp förstår inte rikigt att den ska sova längre när man kommer hem från jobbet 4 på natten... Gårdagen var lugn.. Jag å adamo var på Ikea och shoppade loss, blev en byrå, en megaspegel, strykbräda, lampa, krokar..... Det var på millimetern vi fick in det i saab racing och så här i efterhand kan jag konstatera att saab racing klarar  allt. varför tvivlade vi ens?
Sen fixade adam ihop byrån medans jag speglade mig i den nya speglen, bra arbetsfödelning om ni frågar mig.
Jobbet var lugnt, känndes som man aldrig riktigt kom igång i baren....

Idag blir det match med reftele. Sviding rinde om sa att dom var 10 pers, å va  gör man inte för laget. Så idag ska jag hitta till vrigstad. Har skrivit en vägbeskrivning men är lite nervös för att det ska bli fel. har inte nån tid att göra fel på heller för får inte bilen förrens 14.. Om inte en gps trillar ner från himlen snart så behöver ja er hjälp, håll tummarna att jag hittar.. En liten kul grej är att vi lottat ut alla positioner i laget eftersom vi redan vunnit serien, ja slipper målet.. å är nöjd.










2010-09-04
 03:59:48

flytt

Allt har gått sjukt snabbt. Fått en lägenhet, sagt upp gamla. Sagt upp bredband & tv. Skaffat nytt Tv & bredband. Sålt soffan, beställt ny soffa, köpt nya saker, flyttat, städat..... listan kan göras lång.
Men nu har jag iaf internet!

Nu ropar sängen.....
2010-09-01
 10:26:48

Okej

Tanka bilen är inte riktigt mig grejj...
2010-09-01
 07:47:30

uppe typ innan tuppen

Sitter här med min obligatoriska frulle, dvs en tallrik fil, en rostad macka samt ett glas juice..
Anledningen till att jag är uppe hur tidigt som helst är för att jag körde adam till jobban så jag kan ha bilen och köra alla grejjor idag...
Ringde nyss min syster yster och önskade henne en trevlig resa, hon åker nämligen till USA idag. Jag ska erkänna att jag är hyffsat avundsjuk. Men min tid i usa kommer väl den med, hoppas jag....

Ska även köpa färg idag, hade tänkt och måla om alla köksluckor och alla fönsterbrädor. Har fortf inte förstått hur man kan låta fönsterbrädor till ett hus vara röda?!?! haha.

Nu ska här flyttas!!

Ha en bra dag, puuuuuuuuuuuss.