2010-06-20
 23:52:06

min lediga dag..

Haft en grym söndag! jag eller vi har hunnit med massor. Adam jobbade och jag hade liffo här på fika, kul:) Sen städade jag, adam diskade, vi tvättade,jag öppnade frisörsalong i köket och klippte min påg, vi bytte sängkläder, jag handlade, vi hämtade upp fläkten eftersom det(redan nu) är 36 grader i våran lilla 1a,  han grillade, sen åt vi godaste maten på sjukt länge, å då vet ni att ja äter restaurangmat jämt;)
Det blev Flintastek med grillad paprika/majs samt bakpotatis(som för övrigt tar fett lång tid i ugnan) å en kall sås alà Lollo!!
Vi har även hunnit med att se 2 matcher och fått masse.

En sjukt bra dag. eller iaf en nyttig dag!

nu ligger björnen och sover i sängen. Idag har han haft kärleksförklaringar till sängen:
- Det är så sjukt skönt att bara lägga sig i sängen, man bara glömmer alla problem och bekymmer man har och bara kopplar av. Å va skönt ja ligger, jag ska aldrig någonsin flytta på mig. Fast det värsta är när man somnar, för då måste man vakna någongång...


själv har jag svårt att somna. . .
2010-06-16
 09:57:06

toppen!

Upp tidigt idag, vaknade av den skummaste mardrömmen. Så har hunnit färga håret mörkt, var på tiden. Så nu sitter jag här och lyssnar på winnerbäck och trivs med livet.
Solen skiner och himeln, den är himmelsblå! Älskar mina lediga kvällar så jag kan träffa min pojkvän för en gång skull.. Och om man bortser från vad han gjorde i min dröm i natt så är han faktiskt hur underbar som helst. Mys!
Idag jobbar jag heldag, men vad gör det, man måste ju försörja familjen:)





Times the are a-changing



2010-06-15
 18:22:50

sommaren i city

Idag fick ja ytterligare ett vuxenpoäng då jag ställde klockan tidigt och cyklade till friskis för ett gympass innan jobbet. Var inte så farligt som jag trodde, och var sjukt nice efteråt. Att ha träningen klar redan innan jobbet börjar.
Jobbade sedan de lagom 5 timmarna och ikväll är min lediga kväll, wiho!
Det blir fotboll på schemat.
Å inte vm denna gång utan adams haga möter ifk värnamo i smålandscupen så ska snart åka å kolla. Adam fick en spark i gumpen innan han gick vilket betyds vinst för haga såklart!

Imon ska nog adamo kolla på en ny bil, saab racing kanske ska ersättas!

Beställt midsommarklänning från nelly idag med, beställde två olika så får vi se va de blir..

over and ut

2010-06-13
 17:12:14

deg

Jobbat lite för många timmar denna helgen..3 olika ställen..  Är ganska så död idag.. Jag vaknade vid tre och väckte adam, som jobbat lika mycket plus att han hade en match i bagaget. haga vinst igår!:) så idag blir de inte många knop gjorda.. inga barn gjorda å inga ägg kokta.. ska bara ner och ta upp tvätten snart.. snark!
Anrs är det bara fotboll å soffan som gäller..

natti!


la familja!
2010-06-10
 00:14:49

wiho!

Kom nyss hem från jobban, å såg att skattepengarna kommit in....Jag är rik!!!!!=)

2010-06-09
 10:15:06

proffsfotografen:)

2010-06-08
 19:39:56

lör/sön:)

Lördagen blev det att sola lite till. Adam & sosso valde att lämna oss... :(
Jag tog bilen och packade in resterna av familjen och körde hem mot torpet. Där höll 6juni firandet igång! jag stack iväg på förfest med malin och senare blev det öltältet. Roligt att träffa alla som man inte sett på , ja de kändes som år..? sen..
Musiken slutade vid två och då var de dags för efterfest hos martin, där alla killarna åt upp hans studentmat, haha! Jag vandrade hemåt vid fyra tiden.. ganska så trött.
vaknade bakis å seg, men då va de dags att åka å kolla på balen.. så fina dom var:)



Efter detta väntade ja å jillo på min buss upp till storstaden.. Seg som jag var väntade jag på att adam skulle komma å hämta mej.. men nähe, dom kom pal & hansson eftersom adam inte var körbar.. För i vår lägenhet var det tydligen fest.. Killarna hade börjat dricka till tennisen och sen fortsatt. Inte riktigt med på fest, kände inte riktigt suget dät.. men va får man  göra i sånna lägen.. jo ställa upp för laget. Så det blev grillning.. en å annan grasshopper å baileys åkte ner i mig:)
Det blev en bra kväll med sjukt mycket bra musik. En-jag älskar att leva kväll som adam så fint sa.
så en ledig helg resulterade i en tredagarsfylla, ja klagar inte.. det gäller ju å ta igen när man väl kan.. Nu blir det jobb tills ja stupar, eller tills msommarafton:) wiho

Nu blir det kotlett å potatos i ugnen, de ska va gött å leva!



förresten, spinningpasset dödade mej..

Puss
2010-06-08
 19:28:35

sjung om studenten..

Fredagen trodde vi att vi skulle in i stan, men det fina vädret stoppade oss! Blev att pressa.. Till lunch avnjöts en supergod pastasallad. Så gott med kall mat när de är varmt ute:)

Därefter blev det fix eftersom vi skulle in till stan och kolla först på nicoles skol-cermoniblabla sen utsläppet:) Precis när vi anlänt ringer jytte(min moster) och berättar att skylten är glömd hemma. Så sosso åker iväg och hämtar den. Nicole ser direkt att det saknas ett plakat men vi hann hämta den innan utsläppet:) haha!


Släkten samlas och märker att skylten saknas..


Studentmössutdelning o tal:)



Söta kusinen Carl väntar på att studenterna ska rusa ut.. Det var ganska så hett när solen stekte på och han lånade liffos snygga brillor:)



WIHO! Efter utsläppet åkte nicole iväg på flaket.... sedan anlände hon i en ganska så skitsnygg bil. Några timmar senare fick hon veta att bilen var hennes!




har har vi bilen.. :)
sedan blev det fest med mycket allsång och mycket av allt annat också för den delen.
Jag tackar för en trevlig kväll:)

2010-06-08
 16:13:46

Min lediga helg- del 1

var helt underbar! Vet knappt va jag ska börja eftersom det har hänt så mycket!

i torsdags vid 5 tiden åkte jag och adam hem till skogarna. I gislaved lämnade adam bilen för att sedan hämta den på lördag morgon. Jag adam mammi fillo å passa åkte ner mot strandhem. På motorvägen åkte sosso upp jämsides med oss av en ren slump och till stugan åkte vi alla där liffo ja ni läser rätt liffo, min pappa hade fixat mat! En elouge till honom:)
Vi myste med grillmat och vin och tog sedan en promenad nere vid havet, passa rymde som vanligt men kom tillbaka efter några minuter. Kul och gå runt i alla gångarna och kolla på alla nybyggda hus:)







Nu hinner jag inte mera... lägger in studdebilderna ikvll för nu ska ja på spinning:)

tjiho!
2010-06-03
 15:57:28

SOLEN SKINER

Och jag tar semester tills på måndag! WIHOOOOOOOO!
Skåneland here I come:)