2011-05-08
 13:39:51

I LIKE...

Solen skiner och alla är glada.

Jag är förkyld å trött men det är en ledig dag och det är varmt ute. Då har man vänner som ringer och väcker en och skäller på en för att man sover när vädret tydligen är bra. Alltså inte mamma, utan laura o josef. Jag fick JALLAJALLA.. å sen är dom segare än tåget å hämta upp mej..
Men nu ska vi iallafall in åå mysa å trängas bland alla andra jönköpingsborna på uteserveringarna. För det är sånt man gör, när det är varmt, och man bor i en större stad. Å ett glas rose kanske, för det är sånt man dricker när solen skiner, och det får man dricka på en söndag, mitt på dan, när man jobbar varje fredag o lördag kväll- så det så!
Sömn, vad är det........?

helgens bravader avslutades med att Lollo är förkyld, har ont i halsen, har ett stort blåmärke på armen och ett skärsår på tummen....Restaurangbranchen va det jag. Missade tyvärr trajjjet o mammis andra 50 års fest, men har hört att alla kunde ha roligt även om jag inte vatt där ;)

Nu kanske jag kan låta lite bitter men så är det inte alls någonstanns. Jag njuter av livet just nu. MUMS!:)
Happppppy!

2011-05-04
 23:34:47

blogg?

jag vet..jag är kass.. men jag hinner ju inte.

Tänkte visa er min fina tv bänk, som dödade mig innan den va klar. Tog hundra år. men fint blev det! Tack alla medverkande :) Tvn e osså ny :)