2010-05-31
 10:05:03

Adam's dag :)









2010-05-28
 11:20:34

soffköp.......?

jallaa

I helgen händer det grejjor här i jönnet!

  • studenterna går bal
  • jönköpings marknad
  • RIX FM festival
  • eurovision song contest
  • morsdag
  • adams födelsedag

Så nu har ja precis slått in alla 38793 presenter han ska få.. ska ut å springa nu innan ja ska cykla iväg till jobbet.. blir mkt jobb i helgen, men de är de värt, för nästa helg är jag ledig!!!!! wihoooooo! Blir malmö på tors/fred å atorp lör/sön..

idag jobbar ja 15-03 å imon blir de tunga 12-03..
Kommer bli kul, solen skiner o mkt folk ute på stan!
Söndag blir det reftele för morsdag & födelsedags middag med familjerna, najs..


glömde nästan skriva en pisssssak. SA att jag inte kunde jobba igår för ja å adamo skulle kolla på soffa. Vi kollade på bergmans och efter en minne i den affären tänkte vi, vad håller vi på med, ingen soffa e så snygg som den på severins. så vi åkte dit, snackade med försäljaren å sa denna ska vi haa!! Inga problem sa hon när jag frågade om dom lämnar av soffan i lägenheten. Men sen när hon förklarade att den inte går att plocka ihop i delar. Utan att soffan är 3 meter och 15 cm lång samt över 1 meter bred ska in i vårt trapp hus och upp tre trappor förstod vi att det var ganska omöjligt. Det är ju knappt någon som får in en sån soffa, även om man bor i hus!! Helt sjukt! Så jaha, nu är våran soffa till salu men den vi skulle köpa, soffan i mina drömmar går inte längre å köpa. så igår hade vi en tyst minut och sorgestund för soffan som aldrig fick plats. soffan som var för stor för oss. snyft. så lack.




en chang i solnedgången på stranden hade inte suttit fel nånstannnnnns.
2010-05-27
 10:16:20

Velvets roligaste kock..


Simon simpan kungen dalhèn har hittat till min blogg.
Jag vill säga grattis och välkommen:)
2010-05-25
 10:17:46

Adam in action!


Bilder från matchen i lördags, slutade 0-0
2010-05-25
 10:16:04

Lite allt möjligt

Haj Kaj!!

Idag var de tänkt att jag skulle jobba. Men när klockan ringde och jag hörde att de regnade ringde jag min boss å sa att jag inte behövde komma. För så funkar piren, sol=fullt regn=tomt. Så idag har jag en helt ledig dag. Känns super skönt! Ska träffa min bästa vän, som nu mera är cross trainersaken på friskis & svettis. Har träffat henne nu flera gånger i  veckan. Igår kämpade vi tsm i 1 timma. Så lika bra att fortsätta när man väl är inne i det:)
Jobbade även dubbelpass igår. Och igår var det superfint väder så va full rulle hela dagen. Perfa att gå av 2 timmar mitt på dagen så man hinner med träningen osså..

Idag ska ja göra en grejj så jag får ännu fler vuxenpoäng. Jag ska nämligen frosta av frysen. hur vuxet låter inte det.. Väldigt uråldrigt eftersom normala frysar idag frostas inte ur! Men våran är från stenåldern. Ska bara komma på hur man stänger av fryser också, haha.

Ska även lägga ut soffan på blocket, för nu är de dags att köpa ny. min och adams dag vi träffades förra veckan var i söndags. Mina föräldrar kom upp och hälsade på och vi skulle då åka å kolla på soffan  alla 4. Så klart var de stängt. Så vet inte när vi hinner nästa gång.. snark!
mammi å pappi kom upp med världens mysigaste pickningkorg med allt man kan tänka sig för brunch. Tyvärr så vatt de ingen sol utan med regn på himlen så picknikkorgen packades upp i köket. Men det funkade det med...

Vi åkte även ut till a6 där adam fick shoppa loss för mina pengar på carlings. Födelsedagspresenter, lika bra han är med å provar så både jag å han blir nöjda:D Jag köpte även en studentpresent till Nicole som kmr bli awesome:)

Kommer träffa min familj nu 3 helger i rad, måste vara nytt rekke?





piren förra veckan, med lite sämre väder..


Denna soffan ska bort!!


2010-05-25
 10:00:04

skarsgård & kinnaman

Titta vilka snyggingar som kommer till jönnet nu när södra möter hammarby.

2010-05-21
 10:18:02

Aqua piren

Igår fick jag ihop till ett 12 timmars pass. Började på piren, därefter gick jag upp till Velvet. Precis när jag beställt min p-mat så ringer dom från piren och behöver hjälp. Ingen mat till mig inte.. Så sprang ner till piren och jobbade istället där hela kvällen. Kul att ha lite att  göra! Nu börjar folket komma, och alla är nöjda och tackar för god mat och bra service!
Var dock inte så roligt att cykla hem i ösregnet halv 12 på natten.. buhu!

Idag blir det ännu ett 12 timmarspass, 3-3. Afterwork & nattklubb på Velvet.
Vi ses i baren!

2010-05-20
 09:54:51

...

Sometimes you have to be apart from people you love,
but that doesn't mean you love them any less.
Sometimes it even makes you love them more.



2010-05-19
 09:43:46

jobb..

Gör inte mycket med än äter, sover & jobbar nu för tiden. Denna veckan har det varit/är mässa i stan så då har det varit extra mycket folk på piren. Innan har det varit segt att jobba där för att sommarn inte riktigt kommit igång och då kommer det inte mycket gäster heller.
Men igår var det fullt upp! Gick bra:)

Jobbar heldagar alla dagar denna veckan utan tisdag då jag bara jobbade kväll och utom söndag då jag är ledig:) Ser fram imot söndag och hoppas kunna få mysa med adam den dagen, inte så ofta vi träffas nu för tiden, går liksom om varrandra varje dag känns det som. Annars trivs jag med att jobba så mycket som möjligt!

Idag var jag duktig och ställde klockan lite tidigare, har varit och handlat massa på willys och nu sitter ja typ bara och väntar på att få cykla iväg till jobbet.


Och en positiv sak, både jag och adam åker på nicoles student! Ska bli superkul:) Adam har match dagen efter utanför linköping så han tar tåget på morgonen. Själv har ja inte bestämt om jag ska med å kolla  på matchen eller stanna kvar i skåneland.. vi får se! Nått att se fram imot iallafall:)

Och snart fyller adamo år, brukar alltid ha superkoll på vad ja ska köpa, men iår har ja ingen aning.. Börjar få lite småpanik över det där.. jag som är lolloproffs!


Ja å adam, första dagen i bangkok:)
2010-05-17
 09:57:58

hål i nacken

Så var det måndag igen. En hel jobbhelg har åter försvunnit.. Haft en ganska utdragen helg eftersom det varit långhelg och folk ute ons, tors, fre & lörd:)

Igår var jag å adam å tränade, efter det åkte vi och kollade på AG som spelade mot huskvarna. Hon gjorde en stark comeback i laget men en lobb över målvakten, bra försäsongsträning där ag. haha!
Sen klippte jag adam. Det blir kanonersh men när ja skulle ta med maskin i nacken och trodde att de va en tunningsmaskin så de bara va å dra lite här å där så blev de lite panik ett tag med ett stort hål i nacken. Men en liten makeover på de av frisörlollo och det blev lyckat sen ändå. haha!!!!

Sen skjussade adamo mig in till piren för att fira ali's 24 års dag! Ali är jobbkompis från velvet! Där var det godmat, mmmmmmmm lax:) god dryck & trevligt sällskap. Alltid kul att träffa lite nytt folk vetja.

Nu ska ja snart ta cykeln till piren för lunchpass, sen hämta mitt körkort som äntligen kommit,(fick ju beställa nytt) och för er som undrar har jag fortfarande inte hittat min plånbok nånstanns.. skumt!

so long







2010-05-13
 14:19:21

Bamboo tattoo





Gjordes i hadrin, koh pa nhang, thailand, någon dag efter nyår:)
2010-05-13
 13:32:06

One tree hill,

As far as I'm concerned, Shaw was a punk!
'Cause you know what? Tragedies happen. What're you gonna do, give up? Quit? No.
I realize now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you're still alive.
'Cause you are, and that pain you feel: it's life. The confusion and fear..
that's there to remind you that somewhere out there is something better.
And that something is worth fighting for.


/Nathan Scott

2010-05-13
 13:08:48

In the ghettoooooo......

hajjj kajjjj

Lägenheten vi kollade på vatt inge bra, endast 2 spisplattor(säger man så) i köket å de klara ja inte mej på.. Så vi bor kvar på betongen ett tag till :)
Nu är det ist soffa som står på schemat igen, vi vill ju ha ny soffa! Å vi vill ju ha just den soffan på severins som vi kollade på för månader sen. Men frågan ja ställer mig är, behöver vi verkligen en ny sofffa.. kanske ställer ja mig den eftersom det är min tur att betala.. Och man kan faktiskt ha roligade för 12 000 kr...! Thailand fram å tillbaka är bara ett av många exempel.. Men jaja, det lutar iaf mot en ny soffa... hade vatt sjukt najjjjs!

Igår jobbade ja.. började samma tid som adam slutade. Men jag gillar de, att börja sent alltså:) Hade lätt kunnat tänka mig att börja 16 varje dag! Men idag är jag ledig, ligger som en soffpotatis eftersom jag sluade halv 3 igår natt och cyklade hem efter det. Idag blir det gymmet när det öppnar, vid 5.. sen får vi se om de händer nått kul, ska förmodligen över till emelie å benny=)

är också lite sad eftersom de inte blir nått oslo. typ de ända som ja sett fram imot och var nästan de enda ja skulle göra på hela sommrn... Men eftersom tommy skulle jobba hela tiden ville inte adam åka, e ju trots allt mkt pengar.. Men hade vatt så kul..
får väll trösta mig med en soffa, haha:)

tjolahopppp


Jag & syster

2010-05-11
 12:48:52

tisdag!

Tjolahopp! Idag är det tisdag, vilket betyds min lediga dag. Duktig som jag är ställde jag inte klockan utan vaknade halv 12. Det var jag värd tycke jag:) Nu ska jag strax ta cykeln in till stan för att köra ett sjukt jobbigt men mycket välbehövligt pass på frisks&svettis. Löpbandet samt crossen väntar på mig!! Där efter ska jag cykla vidare bort till torpa och kolla på en lägenhet. JA ni läste rätt... Så håll tummarna för att den är bra. Hade varit gött å bo närmre stan och livet. (jobb & träning) Men ska väll inte hoppas för mycket! tyvärr ska ja cykla hem också, då lär ja va ganska trött... Jajaaaa, alles guttes
2010-05-09
 20:19:57

vill vill vill vill ha:)

så söt:)
2010-05-09
 20:17:23

solsidan!!

I helgen serverade jag måns herngren på Velvet :)
2010-05-08
 16:54:57

Frulle i thailand

</div
2010-05-08
 15:22:14

studenten!!

Först Fillo Sen Adamo Sen Lolloo Å nu är det Nicoles tur. kan knappt fatta att 1 år har gått. Helt klart det snabbaste året i mitt liv.
2010-05-07
 14:30:45

jippi

Adam jobbar 06-15 jag jobbar 15-03
2010-05-07
 11:34:56

Älskling:)

dsc00140 (MMS)

Älskling:)

2010-05-07
 11:22:04

halvvägs till 100..

Trött är jag idag.. ligger fortfarande med i sängen med datorn i knät:) Ska strax upp och äta frulle men tänkte först berätta lite om gårdagen. Det blev en väldigt lång dag då adams föräldrar och syster hämtade oss lite över åtta på morgonen. När jag gick upp så tidigt sist kommer jag inte ihåg, och vill jag inte komma ihåg. Stackars er som jämt får gå upp så tidigt. trött som en gnu satte vi oss i bilen och började våran tur upp till linköping. Där överraskade vi adams moster på 50års dagen med blommor, presenter och sånna dära minibomber med krimskrams i som flög all väg. Och, såklart underbar sång! Vi smög oss till baksidan där vi började sjunga. Och siv(som adams moster heter) höll på att stoppa mascaran i halsen där hon sto i badrummet och sminkade sig, haha! :) En väldigt lyckad överraskning. Sedan blev det fika, sen blev det lunch, sen blev de tårta, sen kom gäster och jag fick återigen höra att jag liknar lena ph, trodde det hade försvunnit nu men nähe.. Då blev det iaf potatissallad med planka bestående av rostbiff, kyckling och en massa frukter.. Avslutande, som att det inte var nog blev det tårta igen.. Då sa jag dock stopp, eller min mage sa stopp. För stort matintag skrek den. Tack för kaffet sa vi och åker hem så vi var hemma i lägenheten runt halv 11.. trötta och mätta! Om ett år är det min mammas tur att fylla:) Även adams pappa fyller jämt!:) Adam som jobbar idag va nog inte överdrivet pigg imorse. Själv jobbar jag inte förens 3. 3-3:) Har afterwork o liveband idag så kommer bli fullt ös medvetslös!! Hade tänkt att gå ut en långpromme innan jobbet men får se hur jag gör då man nästan blåser bort om man går ut.. haha!! Och, såklart glömde ja min kamera så inga bilder på 50åringen och festen. Pusss & kram vi ses på stan
2010-05-05
 11:45:58

in the ghetto..

Manne var ju här och myste med mig igår. vi kollade bla. på 2 avsnitt av så ska det låta. Ett av min afavoritprogram! låten in the ghetto kom, men den va då aldrig så bra som när adam oj jag menar brolle sjöng den förra säsnongen:) lyssna här manne, å alla andra:)
Går tyvärr inte å bädda in den, fråga mig inte vf men här är länken:)


http://www.youtube.com/watch?v=5UNtDqH-EKA
2010-05-03
 10:16:25

trött..

Beundrar verkligen människor som är morgonpigga..

2010-05-02
 14:44:29

trodde jag ja

Bidde inget besök av familjen. Tidernas största tidsoptimist heter Leif Österlind och är min far. Klockan 1 ringde han till morshan och sa dom hade två hål kvar på golfbanan och åker hem efter det. Nu kom dom hem, vilket inte riktigt va vad dom bestämt frn början. Eftersom a6 stänger 5 är de inte ens lönt att dom kommer. Buhuu för mig som dratt mig upp upp min dvala och duschat och fixat. Men får väll åka ut till a6 själv då, för nu är ja ju pigg å vill göra nått.
Är man förvånad, min familj e 3 nörskal

2010-05-02
 13:42:42

la familja!

Återigen fredag & lördag jobb.. En lugn helg med inte överdrivet mycket folk. passade bra då piren hade sin första premiär helg och vi behövde personal till båda ställerna:)
Idag ringde adam från jobbet vid halv 1 och väckte mig.. Så nu har jag ätit frulle, pratat med manne som sa hon kommer på besök på tisdag:):) samt mammi som sa dom kommer på besök idag! Dom ska till a6 så vi ska mötas upp där. Så nu ska sletna jag komma in i duschen och göra mig redo för la familja. Såg sist för hmm.. kommer inte ihåg när vi sås sist!? Inte OK, då vi bor 1 timma ifrån varran:)

Och tyvärr har jag inte hittat mina kort, fattar inte vad dom tog vägen. Men har beställt nytt kontokort & nytt körkort.. snark!







lite gamla familjekort, så klart från resor, det är då kameran brukar komma fram:)