2010-08-31
 13:21:25

Det går bra nu!!!


Välkommen in till vårat nya vardagsrum....!! =)
Skrev på kontrakt för lägenheten idag. En tvåa på liljeholmen. Så fin:)

Igår köpte jag en iphone.
Idag skrev jag på ett lägenhetskontrakt.
Vad händer imorgon......???????????
2010-08-30
 10:00:47

Seriesegrare!

GRATTIS TILL REFTELES DAMLAG. Grymma som dom är så har dom vunnit serien redan nu, med 4 matcher kvar att spela....... gött mos!!
Lagfest, lagfest,lagfest!

Å idag blir det att kolla på lägenhet.... har ni en tumme ledig så håll den för oss.


iphone, eller inte iphone?
Det är frågan.





Tjohej........

2010-08-30
 10:00:47

Seriesegrare!

GRATTIS TILL REFTELES DAMLAG. Grymma som dom är så har dom vunnit serien redan nu, med 4 matcher kvar att spela....... gött mos!!
Lagfest, lagfest,lagfest!

Å idag blir det att kolla på lägenhet.... har ni en tumme ledig så håll den för oss.


iphone, eller inte iphone?
Det är frågan.





Tjohej........

2010-08-29
 18:45:45

mys

Nyss hemkommen från jobb.  Blev 2 ynka timmar. Inget folk och är min "lediga dag" så tänkte jag lika gärna kunde åka hem.. Så ikväll blir det godmat, mys framför en bra film med världens finaste.  Skönt oxå med tanke på att det blev en långdag igår... Mycket folk på velvet och mycket slagsmål.... Varför ska man slåss? Min kollega som jobbar på golvet och plockar glas fick ett glas kastat i huvudet. Som tur var gick allt bra!! Men mycket blod var det....

Under mina 2 timmar idag hade jag 2 gäster. Avlutade mitt tunga pass med att köpa glass till mig och mina2 kollegor. restaurangen jämte har glassbod så jag gick dit. Ingen var där så ja ropade på ägarn och sa vi skulle köpa glass.
Äch, sa han. Gå in å ta vad du vill ha, ja bjuder!! haha, å in gick jag.. Hälde upp mjukglass, strössel å kolasås, rullade kulglass å letade efter piggelin. Kul å Gottt!! =)

Imon blir det ett lunchpass sen lägenhetstittande.... =)

Puss & Kram


För att han är min
2010-08-28
 03:43:01

nani

Trött, ont i fötter och ben.. Till och med armar. Sjukt seg efter passet idag.. Nu ska jag snart gosa ner mig jämte min björn och sova gott. Imorgon hinner vi träffas nån timme innan han sticker iväg på match. Jippi:)
Jobbet var som sagt seegt idag.. Börjar bli trött på för fulla människor. Och alla som tydligen inte vet att man kan beställa andra drickar än redbull-vodka. SNARK.

En väldigt pos nyhet idag är en annons jag hittade på blocket om en perfa lägenhet i stan.. Lycka till tänkte jag och kom på att de säkert är 500 som redan ringt på den. Men när jag såg att det var min gamla chef's nr ringde jag upp på dirr! Och på måndag ska ja å adamo åka å kolla..... Och om vi får/tar den (vilket vi förmodligen gör) så är det inflyttning första sep. Här är det snabba puckar. Haha! skulle va så skönt, slippa tigga skjuss hem från jobbet när man inte kan ha bilen, och sista bussen har gått........ Så håll nu tummarna för oss:)


Nähe, sängen var det ja..

nighty.....!




2010-08-26
 09:44:13

hallon

Godmorgon sunshines! :)

Idag är jag sådär pigg & glad som jag alltid är annrs. Anledningen är personalfest eller avslutningsfest för en av kockarna igår. Fullt ös, kvällen  var skitkul, först satt vi och drack och samlades upp på aqua, därefter twin och slutligen på Centan där vi hälsade på fia(en i vår personal som har dubbeljobb) Och kan ju säga så mycket som att det var nog vi och alla studenter igår.. haha! Kvällen slutade dock inte så roligt men är väl inget jag behöver lasta över på er tyckte jag.. Taxi hem vid 3..

Sofiproppen har hälsat på! Hon åkte hem igår innan mitt jobb började..  Vi har shoppat myst & ätit gott! Måste göras om snart, du bor alldeles för långt borta tycker jag..... Nu ska jag fixa iordning mig för jobb.. Är mässa i stan så lär bli en hel del att göra idag.



slank ner någon sån här igår, xider hallon..... Goodie!!

2010-08-24
 09:55:22

"Min helg" dvs, söndag-måndag

I lördags efter jobbet tog jag sista vrålåket med bilen hem till torpet. Först skulle jag bara tanka, för första gången. Haha, gick bra. Men va inte säkert på vad som skulle i så fick ringa min kära syster mitt i nassen å fråga.
Sen sov jag i min underbart sköna säng, å kallt var det också. Inget man är van vid i denna lägenheten.. På morgonen blev jag väckt av hunden typ 3 gr. Första gången redan vid 6.. var sådär glad då när jag sovit 2 timmar..

Sosson & davido kom och hämtade bilen och körde söderut...
Malin kom å hämtade mig å vi hamnade i forsheda där det var dags för footbollsmatch. Hade tänkt vara åskådare men hade skorna med mig ifall ifall, å jag spelade. Var 6 månader sen sist, men det gick helt Ok. Å kul var det=)
Vinst blev det, BARA med 3-1 tyckte väl de flesta..  firandet blev en massa kräftor och ett glas vitt med mammi, mumma!!

Igår mötte jag upp ag och vi åkte till cafè himla gott och åt varsin pasta sallad med kyckling.. samt snackade en massa. Jag hade tagit med alla mina saker och planerade att hoppa på bussen till jönnet. Då ringer morschan å säger jag kan ta bilen, eftersom sosson kommer hit idag å kan köra hem den. Så gött! Jag slapp den tråkiga bussen på 2 timmar, och tog bilen och pumpade ut musik ut högtalarna, wiiooooo. Plus mer tid för AG.
Var skönt att vara hemma, känndes dock konstigt, var ett bra tag sen. Men en dag räcker.. haha

Snart blir det jobb, men bara luch, sen kommer soffipropp! Vi ska shoppa en massa samt äta gott!! =)

Ha en bra dag, puss!

2010-08-21
 13:11:29

Min lilla bil & ja..

Blev väckt av adam när han åkte iväg på match.. Vi träffades sist i onsdags(i vaket tillstånd) och kommer inte att träffas förrens tisdagkväll.. Vi bara går om varrandra. Han slutar 4,  jag börjar 4. Och när jag är ledig, har han fotboll.. Och när han ska vara ledig, blir han inringd för jobb.... Snark!!

Inatt efter jobbet tar jag den otroligt snygga bilen och rejsar till de djupa skogarna, till anderstorp. För att  lämna över min kära bil till syster yster som ska ta den ner till skåneland igen. Det var kul så länge det varade, riktigt, riktigt kul!=) När jag ändå är hemma så ska jag passa på att kolla på mitt gamla fotbollslag som har match i forsheda. Efter det blir det en liten kräftskiva med mammi, mumms!!
Lär vara ganska trött när jag kommer fram vid 4 på natten.. Är trött redan idag efter passet igår, då det var fullt ös!! Vi har band som spelar varje fredag så lokalen är i princip helt full redan vid 8.. så någon vila mellan 20-2 är ju bara att glömma.. Men hellre sitta i skiten än att inte ha nått att göra.... Det ska hellst gå så fort så man inte hinner titta på klockan...... =)


pärlan, men två pärlor i...... :)


2010-08-20
 11:34:45

GUNSAN.

Just nu hade jag gärna bytt plats med min syster Gunhild för 1 månad.
Hon har typ 2 pass kvar på jobbet. En kräftskiva inbokad, malmöfestivalen och sen åker hon iväg till USA... bla HAWAII. Å vem vill inte åka dit..?





2010-08-19
 11:35:46

Back on track

Nu är tydligen sommaren över i Jönköping. Inte en stekig dag på hela augusti, vad hände? Augusti som brukar vara så fint.
Detta betyder att alla luncher har stängts, för att det är för lite folk. Jag som jobbade alla luncher går nu från att jobba jämt till att jobba lite mindre än jag vill.
Så nu jobbar jag alltså bara kvällar, börjar 4.. Glad blir man när klockan närmar sig 4 eftersom då får jag köra (min för tillfället;) ) stekiga bmw z3cab, looove it:) Lite surt med kvällsjobb är att jag börjar som sagt 4, adam slutar 4..

Nu har jag iallafall mer tid över, så nu ska träningen bli seriös, snart kör jag mitt tredje killer-pass denna veckan.
Och som ni kanske ser, tar jag upp bloggen igen..... =)

Tänkte bjuda er på en bild bomb från sommaren som försvann, alldeles för fort tyvärr.


Melissa horn på hooks herrgård, så underbar.


Lars winnerbäck.!!!


Mycket mat på min 20-års fest, mumma!!


Lite av folket:)


'Dagen efter fick alla hjälpa till att bära in nya gäststugan!







Jag & Adam åkte till Göteborg o Liseberg.. :)



Nähe, nu hinner jag inte mera, träning var det ja!!

Puss haj