2010-01-31
 18:04:21

pasa doble



Hittade lite bilder från förra gången vi var hemma. Adam drar mig! Till slut blir han för trött(klen som han är) och vem kommer till undsättning??


Jo, passa! :)
2010-01-31
 17:57:05

hemma i torpet..

Tjenixen sa sixten!!

Oj, vad ska ja börja! Jo, i fredags!! Då var jag KUNG bakom baren.. Sjukt mycket folk på Centrum. Dom fick stänga insläppet vid halv 12 för då var det fullspikat inne i lokalerna! Grymt roligt att jobba:) Kom hem vid 5 på natten efter att ha stannat kvar och ätit, druckit och samtalat vilket resulterade till en enorm

trötthet då adams pappa ringde och väckte oss lite efter 10 och sa att dom skulle åka upp till oss snart. Familjen Svensson spanade in våran nya lägenhet och efter en tripp till IKEA hade vi även inhandlat
ett par nya gardiner till köket som Lena ska sy, tackar:)
ett nytt köksbord som christer ska måla, tackar igen:)
Ett nytt påslakan och nya handtag till köket! (sluuut på kontot)
Efter det åt vi på majoren, ja va nyttigare än vanligt och tog en sallad:)

Vidare till Adams match i tipshallen där hagapojkarna mötte aneby.. haga fick stryck och efter detta fick vi gå hem i kylan eftersom la Svensson hade kört mot de djupa skogarna igen. Fick pausa på Willys så vi skulle få tillbaka känslen i benen. usch.

Nu är jag hemma i torpet igen! Luffan hämtade mig i ingobilen efter som det inte gick några bussan, thanks dude!
Ska hämta en del kläder jag ska ha med mig, skriva ut CV och säga hejdå till folket för snart åker jag:) Ska bli underbart!
Men har svårt att förstå hur jag ska klara mig utan mig påg. Va ju jobbig att säga hejdå idag när jag tog bussen hem, och detta handlar om att va utan han i 2 dagar, haha bra där.

Men det kommer gå, för det måste gå! Klarar vi detta, så klarar vi allt:)

Nu blir de att börja laga mat till resten av familjedelarna kommer hem från skåneland. Alla utan Liffot som är kvar i söder..

tjingeling
2010-01-29
 16:05:49

-_-

Smart may have the answers, but stupid have all the interesting questions.
Fat Man at Bench: It was a bullet, wasn't it?
Forrest Gump: A bullet?
Fat Man at Bench: That jumped up and bit you.
Forrest Gump: Oh, yes sir. Bit me right in the buttocks. They said it was a million dollar wound, but the army must keep that money 'cause I still haven't seen a nickel of that million dollars.


2010-01-28
 18:18:46

maria montazami - toppen!

Om ni undrar varför jag heter Lollotoppen är det för att toppen är Marias favoritord.
Maria gör just nu Max- hamburgares reklam på TV, check it out!

"Jag känner mig så exposed"
2010-01-28
 14:53:40

world news

Roxett gör sin första spelning i Sverige sen 2001 i ANDERSTORP. 14 Augusti på motorbanan. I lilla Anderstorp..
Den är ganska sjuk!!

Å jag ska till Spanieeeen!!

tjibiiididoooo!


2010-01-27
 14:00:41

ENS

Enligt adam har jag ett nytt favoritord, hör ni det mor och far. Det är alltså inte TYP längre som det annars varit i ganska många år utan det är ens. Ens är ett skitbra och för man kan lägga in det nästan var som helst i en mening och det betyds ens inget speciellt utan finns bara där för å vara fint, eller nått.
TEX.
A: Kan ja ta din tallrik?
L: Men jag har ju ens inte ätit upp.

Inte för att adam skulle ta min tallrik kanske men nu va detta ju bara ett exempel. Perfekt med ordet ens iallafall. Så nu kanske ni förstår lite bättre vad jag menar.


Igår fick vi paket, present från EBS:)



bartenderkitt! Så nu kan vi blanda goa drinkar i lägenheten! götttmos!

Igår va ja och Emelie på spinning, förstår inte hur man ens kan gå på spinning frivilligt!!!!! Men duktiga var vi, Idag blir det ett medelpass istället!

Jag vet, att jag har svårt att bestämma mig vad jag ska göra. Blev kallad till en intervju i Stockholm om ett jobb på Cypern, men kan ju ens inte hålla på att åka fram och tillbaka till stockholm, norrköping å hit å dit på intervjuer.. Så det sa jag nejtack till. Inte bara för att det var långt till intervjun utan också för det var på en kina restaurang me jobb 7 dagar i veckan med 3500 kr i lön/månad.
Nya planer.

Självaste Fanny Schriwer(hon är på bilder och ja hon är sne i verkligenheten) kom på en briljant ide(en tjej från bartenderkursen) att jag ska åka till dom i Spanien. 2 tjejjer från kursen bor i en lägenhet där nu, och fanny ska snart åka dit från bangkok(om några timmar faktiskt). Hade varit jätteroligt att träffa dom igen och skönt att ha boende om man nu ska söka jobb på plats istället!

Plan A. Spaninen, gran canaria med tjejjorna!
Plan B. Sportentertainer i Grekland, intervju den 1a feb..
Plan C. Au pair i NY, ska på info möte på lördag.

Så där ser ni, jag sitter inte bara hemma och fiser när jag inte arbetar. Jag smider de finaste planer. Nu får ni bara hålla en tumme att något av detta händer.
Så nu vet alla vad jag har för plans framöver.
toppen! Å nu vill jag iväg, för jag är trött på att vara hemma hela dagarna, och ut kan man inte gå för det är ju typ snöstorm.

Tack å hej leverpastejj
2010-01-25
 14:11:30

ojojoj

Arbetslös som jag är, seriös bloggare jag blitt!
Titta vad fint de har blitt, e ju nästan så man fäller en tår. Och nästan så att de är så fint så de passar in i våran fina lägenhet.

Adam jobbar idag, han packar kött..Hoppas han får med sig hem:) Själv så sitter jag vid min burk, har sökt en del jobb, sökt som au pair i NY också, hade varit mäktigt att bo där i ett halvår.
Annars har jag mest lagt tid åt den här förtjusande bloggen. Så från och med nu behöver ni inte bara läsa, nu kan ni njuta också, toppen!






Bara för att det är ni som läser så lägger ja in en bild på våran nya fräsha fondvägg!
ha en kanonersh dag!

Tjilleviippen i kistan!
2010-01-24
 22:32:23

hjälp

kan någon liten nisse hjälpa mig med min blogg? Den är inte så stekig som den borde va!

2010-01-23
 17:06:44

äntligen

Hallo!

Idag mår jag toppen. Sitter i världens finaste lägenhet. okej inte världens men väldigt fin!!
Våra nya tapeter är uppe. det blev jättebra!
Blockets TVbänk & tvbord för 350 är hämtat..
Soffan köptes på IKEA igår och TVn och Steriosystemet köptes på MediaMarkt igår.
Och snacka om förändring.. Är så nöjd!!
Har flyttat in barbordet från köket och har det som datorbord nu, (datorn funkar igen!!) så för tillfället har vi inget köksbord, haha.
Men det får vänta ett tag, tills vi hittar något billigt på blocket igen:)
Förresten vill du köpa en massa billiga möbler, högtalare eller dvd så ring! Har en massa i källaren nu.

Nu ska jag mysa i min fina lägenhet med min fina pojkvän. stoppa tiden!


Adam med de nyinköpta sakerna, nya soffbordet i bakgrunden:)



Nästan klart!:)
Kram L
2010-01-20
 14:57:42

Flickan i en Cole Porter Sang

Hej Svej i Lingonskogen. Lingon åt jag till lunch idag.

För idag blev det hemlagade köttbullar, potatis och brunsås till lunch. Och lingonsylt med såklart. Har inte så mycket och göra så lägger ner tid på att laga god och nyttig mat. Toppen!

Lyssnar på GylleneTider, har sommarkänslor. Jag är mer en sommartjej. Vem vill ut när man måste ta på sig 3798739 plagg för att inte frysa ihjäl och sen svettas man ihjäl när man är framme.. Man dör liksom 2 gånger på att bara gå ut och gå någonstanns.
Han jag jobbade med i baren i lördags älskade gyllenetider så mycket att han hade tattuerat in Gyllene Tider stort på höger armen. På vänstra benet hade han tattooat SVARTA PENGAR. Hm.. Knasigt!


Har anmält mig till intervju den 2 feb så håll tummarna!!
Ska snart släpa mig bort till friskis för träning åter igen:)

So long

2010-01-19
 21:55:32

tack mamma

för min mysiga morgonrock jag fick i julklapp.. Den är hur mysig som helst så till och med jag blir hur mysig som helst när jag använder den. toppen!

2010-01-19
 15:13:33

smoothies, jobbansökningar och träning.....

Det är jobbigt att söka jobb. Brukar tycka att det är kul.. Förra gången Adam behövde söka jobb sökte jag en massa åt honom för att det var kul... Men nu är det mest jobbigt. Det hjälper inte att man har skrivit ett CV för de flesta sidorna får man fylla i formulär ändå..
Och det sämsta är att våran dator är sönder så har ftt låna emelies (TACK) och hon har inte word.. Så går inte öppna och kolla vad man har skrivit och ens referenser med mera.. Adam fixa datorn nu!!!!

Har blivit kallad till en intervju, har inte bestämt mig än om jag ska gå.. Den är i Norrköping och jobbet är i Grekland eller Turkiet.. Sportentertainer. Arrangera beachvolly och sådant på dagen sen står man för underhållningen på hotellet på kvällen, haha..Får se hur det blir med detta.. Har några dagar på mig att fundera för jag vet att det finns jobb jag hellre vill ha som jag har sökt så känns surt att lägga massa pengar på intervjun om man ändå inte kommer ta jobbet om man nu skulle få det.. Men sen får man ju inte vara kräsen heller i dessa tider.. jaja tjööta

Adam är iväg och jobbar, kul för honom! 14-00.. Någon som var sjuk så han fick hoppa in.. Ska förmodligen jobba imorgon också. Han tyckte det var litr tråkigt för han missar träningen men samtidigt måste han ju ta det..

Själv ska ja va hur super grym som helst och träna dubbelpass på friskis idag! Pulsmedel och yoga.. Första gången jag ska ge mig in på ett yogapass så får väl se hur detta går..



Adam med smoothies, äter detta till frulle varje dag, toppen!!:)
Förresten så har ja den bästa pojkvännen man kan ha :)

Nu blirre desperate houswives, har en del avsnitt att ta igen..=) puss haj
2010-01-18
 16:34:09

vuxenpoäng

Nyss köpte jag en säck potatis!

Å i förrgår gjorde jag kålpudding...

va säger ni om det!!?
2010-01-17
 17:36:09

mysigt trött

HEJ OCH VÄLKOMMEN

Gårdagen gick bra! Jocke, barchefen visade mig runt. Han är 88a från Hestra så han kände igen mig och jag kände igen honom. Ja känner hans kompisar småsyskon så vi hade en del att prata om:)
Vi började sedan att rodda baren och sen var det bara att vänta på folket. Jag stod i baren längst ner längst in och det dansgolvet öppnar dom först när det är fullt med folk.
Så vid runt tolv rullade folket in och jag fick visa upp mina skills..;) Det var jätte roligt och skönt att den var en kväll när det inte var så mycket folk så jag hann lära mig mer.. Dom sa att denna kvällen va typ sämst på hela året för ingen har pengar efter julen osså e de innan löning.
Slutade klockan tre när vi städat upp allt och sen stannade största delen av personalen kvar, käkade, tog en öl  snackade.. Halv 5 låg jag i sängen! Helt slut, inte van vid dom tiderna riktigt.
Men kul var det så hoppas på att dom ringer mig för mer kvällar, de sa dom att dom skulle.

Idag är det söndags mys. Mammsen ringde vid 12 och väckte oss.. sen blev det frulle och sedan dess har vi suttit fast i soffan.. Massa tända ljus:) Adam har försökt fixa datorn som har pajat(lånar emelies dator nu!) och jag har kollat på typ 11 programm av the X-effekt på MTV..
Haha, snacka om trött.
Skönt med sånna dagar ibland.. Men imorgon blir det att köpa Friskis&svettis kort!

Stackars adam har problem med sin visdomstand igen ( typ 10gången) och ska ringa tandläkaren imorgon...Inte kul att lägga en massa pengar på sånt..

Allt för meeej, heej!

2010-01-15
 16:53:05

mitt första bartenderjobb?:)

Imorgon ska jag provjobba som bartender, wiho!

Skickade ett mejl m. CV till Centrum Bar i jkpg idag.. 1 timme senare ringde de upp mig och frågade om jag ville provjobba imorgon..

Ska bli sjukt kul.. Men samtidigt är jag nervös!



Här fick jag diplomet!! wiho!!


kolla vad jag kan =)



Kung i baren!!

imon ses vi på Cbaar;) tjolahopp!
2010-01-13
 17:04:40

Kärlek vid första ögonkastet

Tjenixen sa sixten!

Igår hade jag och min påg 3 år.. Ja vet 3 år, helt sjukt länge. Så nu pratar vi om något annat.

Iaf, igår så var vi på Ikea för att köpa 79789 nya värmeljus i vinterkylan.. Kollade även in en matta och ett Tvbord som vi vill ha men som får vänta..Vidare till mediamark och kollade på tv. För er som inte har varit i pluttlägenheten så har vi en stenåldersTV.. Den börjar känna av sin ålder och mår inte längre så bra! Så en ny TV blir det snart iallafall:)

Var och hälsade på på 8glas, mitt gamla jobb! Var superkul och träffa alla och dom tyckte det var roligt att se mig med vilket kändes bra:) Har faktiskt saknat dom.. Konstigt nog hade dom inte anställt någon ny efter mig. Jag förklade hur det var för min chef och sa jag har sökt en del utomlandsjobb men att jag blir kvar här några månader och finns om dom behöver mig. Så kommer nog få jobba där en del verkade det som. bra bra!

Idag har vi också varit duktiga faktiskt! En promenad i kylan till Vätterhem för att kolla hur man gör när man vill tapetsera om.. Och det skulle kosta oss 1200 för att dom tapetserar vårt vardagsrum och då ingick tapeter! Jippi! Fanns en riktigt snygg fondtapet.. Ville man lägga nytt golv så kostade det 1400.. Det golvet vi har nu är en vitgrå plast matta!!
Så ett helt nytt rum för 2600..? Ja tack!
Har väl inte riktigt bestämt oss hundra men det lutar mot det!
Vidare promenerade vi till Racketcentrum där adam förmodligen ska köpa nytt gymkort. Det var hur modernt som helst och alla motionsgrejjer hade Tv apparater och spel och sånt man gör samtidigt som man tränar, om man nu vill det..

Tredje stoppet blev på Severinsmöbler där vi mest gick in för att titta lite.. Å där fanns den! Så fort jag såg den blev jag kär.. Den soffan vill jag ha nu!!
Asså vi snackar den snyggaste skönaste soffan genom alla tider... Så jag sprang och frågade va den kostade och förväntade mig 30 000 ( som alla andra soffor kostar där) Men fick till svar att den kostade 13000.. Lite dyrt tänkte vi fast den soffan är värd det! När vi frågade om mått tog hon fram prislappen och soffan vatt sänkt från 14000 till 11000.. (så hon vi frågade först hade nog noll koll)
Så vi köpte soffan.. Den kommer på tisdag eller onsdag nästa vecka..
I mina drömmar iallafall...

Vi får väll se hur det blir med inköp.. Först ska ja få en inkomst innan jag börjar spendera. Så duktig är jag.. Fast visst är man sugen.....

over and ut
2010-01-11
 18:24:27

Lite mys&pys


The hole gang, längtar tillbaka.. Nu fryser man i lägenheten...:(



Liffo i längdåkningsspåret:)



Haha, Davido & Sosso på grekisk afton.. Dom gillade gumpen som stod där ganska länge..

2010-01-11
 17:51:04

Skönt!!

Skönt att vara hemma i lägenheten. Skönt att ha fixat allt.. Har hållt på i nästan 2 dagar.. Hela förrådet var fyllt med saker som skulle upp. Ni som inte vet det så har vi haft lägenheten uthyrd så har tagit bort allt som varit vårat förrutom möblerna!

Vi har även vatt och handlat, trodde knappt man kunde handla så mycket.. 1200spänn! hejdå pengarna.. varför ska mat vara så dyrt? och ändå handlar vi på willys, som är typ den billigaste matbutiken.. Jaja, nu kan man iaf äta sig mätt!
Köpte oxfile(på rea så klart,haha) tills imorgon då det är en specielldag,tihi! mer säger jag inte än..:)

Nu leker livet. Det är nu jag ska bestämma vad jag ska göra. Eller vad jag vill göra. Både jag och Adam har suttit och skrivit ihop CVn idag. Jag har skrivit min på både svenska och engelska då jag ska söka en del utomlands. Kan inte riktigt bestämma mig, jönköping, norge eller spanien, italien, france? får helt enkelt söka överallt och se vart man får napp. Livet består av tillfälligheter, ibland har man tur ibland inte..
Och på tal om tur så vann jag på min triss för andra gången.. 25 * 2 igen så  blir 2 nya lotter nästa gång jag hälsar på Willys!! Snart rullar miljonerna in..

Idag ringde Adamo hyresvärden också eftersom vi fryser ihjäl i våran minibostad. Vi har en massa tända ljus och fryser ändå.. Inte konstigt.. I vårat kök var det 18,5 grader! hallå, e de meningen att vi ska förfrysa här eller?! 1 grad varmare i resten av lägenheten(de lilla som finns kvar när köket är sagt). Dom visste inte vad felet var för elementen gick som dom skulle och de kom inte in kyla från fönstren heller.. Så nähe vi får väll helt enkelt vira in oss i täcket när vi ska stå och laga lax med pasta och hollandesås ikväll.. gott förresten! Gud tyckte nog vi skulle få frysa lite nu när vi svettats i 2 månader..

Adam är och har möte med hagapojkarna, förmodligen spelar han där kommande säsong:)
Nähe, nu ska jag söka 794613 jobb..

tjenaaaa!!!

2010-01-08
 18:00:11

KUL

Hade skrivit ett fett långt inlägg men eftersom denna datorn har väldigt stora problem och internettet krashar en gång i minuten så försvann allt.......DAMP

Skrev iaf kort å väldigt sammanfattat att jag har gjort allt man behöver på vintern så kan det bli sommar nu?
Har åkt längdskidor runt sjön, sjukt jobbigt! förstår inte hur någon kan åka vasaloppet frivilligt..? Men det var kul, första gången jag åker! ( om inte 1 gång när jag var typ 10 år räknas)

Jag har åkte pulka på ekekullen med hela familjen, tom Passa åkte, fast hon tyckte inte att det var så roligt..

Idag har jag fikat med det gang, förutom norrbaggen Ag & engelska emelie för dom ville inte åka hem för fikan..Det var mysigt o ha lite tjejsnack.. Har inte haft för mycket av det på den sista tiden:) Har saknat er..
En runda på Gekås hann jag med igår också, 2000.. inte billigt inte! Men mycket var mat till lägenheten så det var väl behövligt...

Nu ska jag åka till min påg som hostar ihjäl sig. Han tål inte den svenska vintern.. det  gör iofs inte jag heller..haha!

tjolahopp!

ps, Nicole.. jag har åäö på denn adatorn men har inte riktigt kommit in i mitt svenneliv än, haha!! Kom och hälsa på, när ni vill! hade varit galekul:)
2010-01-06
 20:36:49

Sverige!!

Kallt, kallt & kallt!! Brr...Liten skillnad pa 35+ och -10..

Men anda skont att vara hemma, svensk frukost, kottbullar med mos & lingonsylt, mums!! Har inte hunnit med bloggen for har haft fullt upp med att visa bilder m.m:)

Nu har jag varit hemma i 2 dagar.. Idag var det AIFcup.. Satt och kollade med Malin o Hanna, Adam och reftelepågarna.. Ifk gislaved skrallde och vann.. Traffade August & Fredrik vilket var kul for det var lange sen:)
Nu har vi haft tacco kvall med tequila shotar..
Nu vantar vi pa efterratten..

Skriver mer imon!

ciao!
2010-01-03
 16:50:05

Bangkok!

Sitter nu pa ett hotell 5 minuter fran bankoksflygplats. Snyft. Dags att aka hem.. Bennet ska vara i bangkok i 2 natter innan hans flyg lyfter mot Sverige men an sa lange ar vi pa samma hotell.

Ska bli skont att komma hem. Just nu vill jag bara vara hemma, ar sa segt att resa. Speciellt vantetiden.
Akte fran kohpagnang i morse till surathani for att flyga darifran.. Fick vanta pa flyget i 4 timmar, segt! Hade tank sova pa bangkoks flygplats men detta blev billigt anda!

Nyss at jag min sista Thaimat...Ska snart sova

Ses snart i Sverige!! Landar 17.10 i g otteboorg...

Puss & Kram
2010-01-01
 12:32:40

so to speak

nyar
nagra killar jag inte kanner som hangde efter mig hela nyarsafton........


Nyss hemkommen fran frisoren:)


Nyarsfin:)
2010-01-01
 12:02:12

nyarslofte..

Vad har jag gett mig in pa? Att inte dricka cola pa ett ar ar nog omojligt, men forsoka ska jag iaf:) ni far peppa mig jooo

Nyar var bra! Fast det borjade mindre bra. Vi hade sett ut en restaurang som var jattefin, fin var dock inte menyn. Vi kande inte for pizza & pasta pa nyar sa vi tog en Tuk Tuk till ett stalle som heter Lobster som vi visste va kanon! Dom hade ingen steak och eftersom Adaam och Svensson inte ater skaldjur sa ville vi inte ata dar heller.
Dags att leta upp en ny restaurang. Eftersom vi va ratt hungriga gick vi in pa en restaurang ganska fort, for fort. Jag bestallde vin, vilket dom inte hade. Bennet & Hansson bestallde jatte rakor och efter 15 min kom hon och sa att det inte heller fanns. Sa vi betalade for vara Chang sen gick vi.
Eftersom nagra i vart sallskap var SVINhungriga (a da ar man hungrig) och det var en massa stand med mat dar vi gick forbi kopte vi varsitt kycklingspett for att stilla varan hunger.. Efter ett tag gick vi in pa en engelskpub dar dom hade buffen. Buffen var inget att hejja for men vi tog den enda! Matta och glada akte vi in mot Had Rin. Eller jag och adam gjorde det for Bennet hade varit sa smart och lagt rumsnycklen pa en av de restauranger vi varit pa innan sa dom fick aka tillbaka och leta:) haha..
Full moon party, tror knappt man kan beskriva det.. hur manga tusen manniskor som helst.. malafarg over allas kroppar, manga som var utkladda, alla var glada! Det basta pa kvallen var nog anda 12 slaget, vilka fyverkerier dom hade.. Det holl pa sakert i 20 minuter innan festen fortsatte.. Vi slutade kvallen vid 4, vilket ar valdigt tidigt for att vara fullmoon i Thailand men jag var anda nojd:)

Idag har jag och Adam varit inne i Hadrin dar han provat sin kostym, byxorna ar helt klara och dom satt perfekt! Jag shoppade ett par nya flipflops da mina blev snodda & 2 solglasogon.. Adam kopte ett par snygga badshorts (badshorts nr 5 !)Synd att vi ar pa denna on sist for finns inte alla lika mycket shopping har...

Ikvall blir det chill kvall, kortspel och killsnack, en och annan chang, det ar sa vi gor det har i Thailand.. Och vi gillart! Sista soldagen imon sen seglar vi hemmot, buhu...

so longkalsong