2010-02-16
 16:09:05

wine

jag å fannsan var ute och gick i 2 timmar, duktigt! På vägen hem kom vi till ett stort köpcentrum där dom hade ett cafe som hette Sverige!
När vi gått förbi det måste fanny vända och gå tillbaka för å se om dom hade semlor.. Och de hade dom, men pengar hade vi inte.. Så blir kanske att gå tillbaka dit sen..
Iaf jämte cafet låg en restaurang som hette tre hjärtan.. Vi kollade in (i våra träningskläder) och började prata med någon som visade sig vara ägaren. Vi frågade efter jobb och han frågade om vi kunde något om vin då han behövde någon som kunde hålla i vinprovningar på kvällarna!
Både jag och fanny har ju vinutbildning från EBS och jag har från skolan också, men att säga att vi kan mycket om vin är ju att ta i. Men enligt han så behövde vi bara plugga på dom 4 vinerna som det handlar om och försöka sälja dom.
Så på torsdag ska vi gå när han håller vinprovning för att se hur det är, och om vi tror vi kan klara det.'
Kommer isf också gå runt och bilda grupper som vi kan ha vinprovning för. haha, kul och se hur det här går. hade ju varit jäkligt roligt och om inte annat så får vi en gratis vinprovning på torsdag....

Nu blir det ett glas rosè, det är jag värd:)

puss!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: