2011-04-11
 15:20:39

Dubaj

Hej alla glada! Nu är jag hemma i Sverige igen! Trött å lite sliten, men det blir man när man inte får sova nått eftersom vi flygit hela natten lång och lite jetlag på det. Lägg till en sjuk stressig mellanlandning i Paris.
Nu är jag i momos lägenhet i Malmö stad och dagen läggs upp såhär, packa om väskor, kolla på sossos ev. nya lägenhet, kolla på MFF-HBK. Imorgon är det dags att flyga iväg igen.... :)

Har så mycket att förtälja så jag vet knappt var jag ska börja, tror det blir mer bilder än ord.
Men kan väl sammafatta Duabi som en stad där det byggs överallt, och där det finns stora hotell precis överallt. Där det finns fina sträder och otroligt mycket att göra. Man kan alltid sysselsätta sig med något. Vi var på jeep safari ute i öknen, vi var på ett sjukt stort aqvarium, vi brände oss på stranden, vi stekte oss vid poolen, vi shoppade ihjäl oss, flera shoppingmallar med mer än 1000 affärer i varje. Vi åkte sightseeingbussen runt staden. Vi var 7 år igen på ett stort badland..och vi åt mycket flötig mat! Annar kunde man underhålla sig med att spana in alla snygga bilar som cruisade omkring.

En stad utan en droppe alkohol och folk som (förmodligen) nästan dog av värme i sina varma burkor, en stad helt utan jämnställdhet. Ett exempel var på badlandet. Männen och barnen lekte, fruarna satt i sina svarta kläder och tittade på.. Bastuhetta!
Igår låg vi vid våran pool på hotelltaket, där var det 36 grader i skuggan och 46(!!) grader i solen. Så jag välkommnar vårkylan, eller som ni kanske tycker, vårvärmen varmt!:)

Dubai fick helt klart godkänt av familjen Österlind och mamma Jillo som nu är tillräckligt gammal för att bli kallad tantJill(eller) var nöjd med sin 50års resa.

Där var iallefall en liten del av vad vi har gjort, nu ska det bli skönt med en veckas rehab.... :)

















Lite pics! Fler läggs ut vid tid på ansiktsboken.. Pussssss!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: