2010-04-25
 10:18:38

jönköping blev levande

Om domaren är mutad, tutar och går på, Hv71 spelar bäst ändå!!
Igår var det kaos. Hela Jönköping kokade!
Var helt fullsatt i restaurangen och när guldet kom var det helt fullsatt på gatan, eller gatorna! Helt sjukt mycket folk, bilar, tjut & tut, rökelser och ja, allt som låter! 1 miljard plancher sattes upp överallt! Stackars busschafförerna som hade omöjligt att komma fram på gatan, stod still där ett bra tag!
Sedan blev det fest!
Jag stod i baren, och ska man beskriva uttrycket "tryck i  baren" så kan man nog utan tveksamheter säga att det var det igår. Vi var 4 i baren. Vi  brukar vara 2, ibland 3. Så nu fick vi trängas, men det gick bra!! var sjukt kul, varje gång HVramsan kom i högtalarna hajpade folk, skrek som galningar. Eller dom var galningar. Kockarna som gått av sitt pass skrek i mikrofonen, haha! En lyckad och kul kväll helt enkelt:)

kom ifrån jobbet halv 4 igår, och nu väntar jobb igen. Jobbar till 17 och då kommer mitt dream team så åker vi tsm till bowling arena! Vi är 40 lag från olika retauranger i jkpg. Vi har med 4 lag från mina jobb! Efterfesten är på sliver.. Är trött redan nu, men det ska bli så kul! Wihiooooo! Vinner mitt lag så ska kocken på velvet köpa ett årskort på friskis, haha! Så det hoppas vi. Hans fritidsintressen är annars att sova, snusa & dricka kaffe.. så I'm going for gold!
nu väntar bussen,

tjooooooo



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: