2009-11-08
 14:07:39

toppen

Idag hade vi bestamt mote med en del fran kursen att dra ivag till nagon lugn strand.. eftersom de blev ratt hart igar va vi inte sa manga som kom ivag, haha.. Vi var 6 st som drog till paradise beach, helt underbart! har haft solsken hela dagen:) valdigt manga som brant sig idag, an sa lange har ja klarat mig..

Vi var sedan pa infomote och fick traffa nastan alla deltagarna.. fick lite info om att man kan kopa frulle i skolan for 500 kr i en manad.. sa de ska ja nog gora.. allting verkar bra har ansalange iaf:)

Nu ar adam a tranar me en del killar i kursen, en del verkar va, som adam sager "riktiga gymbogar" vilket ja gillar da dom drar med han! haha Ikvall ar de man utd pa tv sa ska ga till nagon sportsbar a kolla antar jag..

natt ja saknar har ar losgodis, sa bennet nar ni kmr sa ta med det! haha

annars ar allt underbart har, har massa att skriva men tiden racker inte till..  imorgon borjar allvaret och det ska bli riktigt kul!!

Hoppas ni har det bra!! Ciao


lena

kul att ni har det bra. Vi är hos Birgitta och Lennart och har ätit farsdags-tårta. Vi har ingen sol här som ni har. Annars är allt bra.

Kramar och hälsningar från Mamma Pappa Birgitta Lennart



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: