2009-11-19
 12:47:26

nu regnar det faktiskt har......

tjeeeeeeeeena faaan

Hinner inte uppdatera sa ofta eftersom det ar sa extremt mycket plugg i skolan, det ar helt sjukt! Det enda man gor ar att plugga sova a ata typ.. Men det ar kul!! Har lart mig over 50 drinkar nu!!
Idag hade vi ett stort teoriprov pa whiskey som vi hade en dag pa oss att lara in.. tank all whisky, sorter, smaker, lander pa en enda dag..
nar man inte pluggar har man angest for att man tror att man inte kan nagonting. Men whiskyprovet gick faktiskt bra sa det kanns toppen!! Imorgon har vi bara 7 drinkar i laxa sa vi ar ett gang som ska ut och ata pa clublimes restaurang dar vi har halva priset pa allting. Kommer vi manga far vi ett helror och varsin gratis drink.. men blir inte att stanna ute sa lange eftersom det ar skola imorgon igen.. An sa lange ar det 1 som har hoppat av kursen men troligtvis kommer det att bli 2-3 till eftersom dom tycker att det ar alldeles for tufft.

I fredags var adam hemma fran skolan eftersom har var sjukt. Har han problem med sin visdomstand och det gor att han blir sjuk.. sa han var sjuk hela helgen. Pa lordagen blev jag smittad och lag i sangen hela dagen.. vi var mest glada for att det var over helgen vi var sjuka for ar man sjuk pa en vardag sa missar man sa mycket i skolan.. Jag mar prima nu och adam knarkar en massa tabletter for att ma bra. har kan man kopa pensilin pa apoteket...

pa lordag sa ska hela var grupp och baddla kanot till bla james bond island. vi ar borta en hel dag och skolan  star for det mesta. vi behovde bara lagga till 150 kr.. detta ska bli sjukt kul och ser frem imot det!!

pa stranden

puss a kram a nyp i stjarten



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: