2009-11-03
 15:57:27

Dag 1!

Hej alla glada!!!


Vi har kommit fram valbehallna till den stora huvudstaden bangkok, utan en sekunds somn pa planet ar det nu en ganska trott lollo som skriver. Flygresan gick bra, toppen! Forutom att en nara oss dackade mitt i natten sa att dom fick tillkalla doktor.. men snubben vaknade till liv efter en stund igen sa det var chill.

Fran flygplatsen tog vi en taxi in till backpacker road, dar vi snackade med en turistbyra som hjalpte oss att hitta ett bra hotell, Toppen! Vi var grymma som prutade ner det rejalt, sa nu bor vi i ett jattemysigt rum bokat for tva dagar.

Vi akte sedan till malen(shopping center) MBK center med nio trotta vaningar. med thailandare overallt fyllt med allt du kan tanka dig. pa kvallen promenerade vi ner for floden och hamnade pa en jattefin uteservering "the Rose". Det var fyrverkeri pa kvallen och det var ngn slags festival. pa vagen hem sa valde vi att ta en annan vag hem och hamnade mitt i ett slakteri, dar dom slaktade grisar pa smutsiga bord och pa golvet!!! Det var det vidrigaste jag har sett... Mamma du hade dott!

uttryck av adam for dagen , "om man ar thailandare kan man ju for fan inte kanna sig speciell nanstans, alla ar ju likadana och det finns flera miljoner"

Antligen borjar det..

Ha det TOPPEN!


nicole

Jag hittade er! =) Ser fram emot att läsa om era äventur;) have fun!



PUBLICERAT: 2009-11-04, 16:58:10 | URL: http://nlindborg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: