2009-12-08
 10:09:31

phiphi island

Tjolahoppsan!!

Sitter nu pa varat hotell/guesthouse hos Miss Li pa phiphi! Adamo e tyvarr sjuk....:( Vi kom hit i forrgar och han har inte hunnit se mycket av on.. Han har haft hog feber, men ar nu pa battringsvagen. Imorgon har vi hyrt en segelbat hela ganget och ska aka pa rundtripp pa massa roliga stallen, lunch a all dricka ingar sa hoppas verkligen att han kan folja med da!!

igar och idag har vi legat och steekt pa stranden, sjukt varmt och underbar fin strand:) SEMESTER!! Igar kvall var vi ute och festade pa stranden.. massa stallen som har eldshower, limbos med eld och skumparty! massa roliga tavlingar och free bockets overallt!! Helt grymt! roligaste utekvallen i mitt liv! Ikvall blir det mys pa stranden for att sedan ga ut igen, ar redan taggad:)


Trivs jattebra har, synd bara att adam inte har hunnit se nagonting..Mycket battre har an i patong  for har slipper man alla forsaljare och allt liv.. Finns inga bilar eller mopeder har heller:)

Hur ar det hemma?? Borjar ju narma sig jul.. kanns bra att vara i varmen! hihi
A igar akte jonkpoingsborna hit, snart ser man dom, nice:D

pussakram


Lovan

Älskar att du bloggar! Men man blir ju inte annat än avis av att läsa här :P Kul att läsa att ni trivs och jag hoppas att allt är braaaaa :) Puss!



P.S. Vilken blekfis du är! ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: