2009-12-17
 10:51:50

Livet!

tjilivippen!

I forra inlagget skrev jag att vi inte riktigt visste vart vi skulle gora.. Killarna akte till phiphi men vi stannade kvar eftersom vi redan varit dar. Nagra fran kursen ringde och sa att dom hade tankt att aka till railey beach, sa vi hangde pa!

Tog en longtail boat fran Krabi beach och det tog ca 10 minuter.. Och vi kom fram till en paradis strand! Hur underbart fint som helst har. Alskar det!! Vi slapade runt med varat bagage runt halva on och nu bor vi i mysiga bungalows en bit ifran stranden.
En bungalow kostar 100 kronor natten, och det ar 4 natten vi ar har nu.

Dagarna har sett ganska lika ut. Pa dagarna har vi legat pa stranden och stekt. Det har varit jattevarmt nu de senaste dagarna sa idag nar vi var i och badade oppnade sig himlen pa 2 sekunder och det blev varldens filmregn. Det var riktigt maktigt och se hur vadret kan andras sa fort och det var en upplevelse att sta dar i havet nar det bara oste ner med regn samtidigt dom det kom dimma over hela havet..

Pa kvallarna har vi atit gott och efter det har vi gatt till en jatte mysig bar dar det ar live musik varje kvall. dar sitter man pa kuddar pa golvet och sjunger med nar det ar massa skona klassiker.. massa tanda ljus och skon stammning.. Vill nagon fran publiken sjunga sa gar det bra.. och detta har slutat med att Adam och Tommy har sjungt summer of 69 varje kvall, haha!!

Har hort att no har sno hemma! Hoppas ni far ha kvar det till julafton.. 1 vecka kvar nu! helt sjukt. Kan inte riktigt forsta det nar man sitter har i varmen.

Saknar er dar hemma fast nagon hemlangtan, det har ja inte:)
Ska halsa alla fran Adam som ligger i varan hangmatta i bungalown och slappar.. Som vi sager har nere, vi chillar med livet!! A jag alskar det...

kram


nicole

Hej hopp!



Ni verkar ha det toppen och njut av värmen! Till och med i Malmö är det typ 1 dm snö och det snöar fortfarande jättemycket coh ska göra hela helgen. Men det är ändå lite mysigt, iallfall om man håller sig inomhus =)



Vet inte om du har hört att vis ka fira jul hos er denna julen? Det ska vi iallafall. Lite synd att ni inte är hemma. Vi måste ses när ni kommer hem så ni kan bjuda på några goda drinkar ;).



Nu känns det som om jag skrivit näst intill en hel uppsats så nu måste jag sluta. Ha det bra och njut av värmen för här hemma är det, som sagt, allt ifrån varmt!! Puss



PUBLICERAT: 2009-12-18, 12:43:44 | URL: http://nlindborg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: