2009-12-22
 17:54:58

koh samui - Kung pa natten, kung pa dan...?

Hej hopp!

Kanner att jag knappt har tid for att skriva har langre, ska forsoka bli battre pa det!!
De senaste dagarna har vi varit pa resande fot och har knappt haft tillgang till en dator..

Efter de underbara dagarna pa Railey (Krabi) bytte vi till stranden jamte och dar med en ny bungalow.. Denna byn var langt bort fran civilisationen och de var knappt nagra som bodde dar. En massa backpackers men framfor allt klattrare bodde i byn. Den ar kand for sina berg och det fanns klattrare vart man an gick.. Nar vi lag pa stranden kunde man ligga och titta pa folk som klattrade och det var riktigt kul. Pa tal om klattrare sa kan ju de va nagra av de snyggaste kropparna man kan ha! Hur manga valtranade killar som helst sa jag klagade da inte:) haha!!

Efter 2 natter pa den stranden(kmr inte ihag namnet) sa sa vi farval och adjo till Fanny och Adina( 2 fran kursen) och darmed var jag ensam tjej. Tog buss och sedan vidare med bat mot kuh samui och val framme motte vi upp jkpg-pagarna. Hittade ett fint hotell med pool, och bubbelpool for 800 bath natten for 2 pers, vilket ar mindre an 200 kr:)

Sa nu ar vi har, jag och 6 killar. men jag klagar inte! haha.. Dock stannade jag hemma ikvall och valde att ta det l;ugnt medans nagra av dem ar ute. Jag forstar inte riktigt hur man orkar att ga ut och festa 9 dagar i rad, plus att det kostar mest pengar av allt.. Men an sa lange sa ar detta de besta fest-stallet vi varit pa.
Vi har bestamt  oss for att kopa julklappar till varrandra imorgon for att sedan leka tarningsleken pa julafton sa man far lite julkansla iaf. Finns en massa fejkgranar har overallt men de kanns ju lite konstigt nar det ar 30 grader i luften. haha!!

Idag drog jag upp adam som vanligt. Medan alla andra killar sov( och tillaggas bor att klockan anda var halv 11) gick vi till poolen och la oss. Efter ett tag borjade det regna vilket ar typ forsta dagen nagonsin det regnar mycket pa dagen. Besvikna bestamde vi oss for en shoppingtur for att fa upp humoret. Och va e de med killar och shopping? vart man an gar sa koper dom overallt sen efter nagra marknadsstand ar dom klara.. haha!! Sjalv kopte jag bara ett par nya brills for sisadar 30 kr:) cash is king som dom sager i thaii..

Tillbaka for att vacka dom andra sadar klockan 1, for att forklara att ar man kung pa natten ar man kung pa dan! Haha, nagot var EBS-larare sa varje dag... Ikvall at vi pa en supermysig restaurang pa stranden, alskar den thailandska maten nagot en enormt. En favorit ar alla goda gronsaker. Idag at jag mixade gronsaker i ostronsas med ris. Love it!

Nahe, nu far de vara nog.
Ska forsoka hinna med ett inlagg pa julaftoon men man ska aldrig vara saker sa GODJUL folket. Super kul att lasa kommentarer och om hur det ar hemma sa lagg garna in en sadan:)

Massa kramar ifran Thailandet


Emma

Hej hej!

Måste säga att ni ser ut att ha det härligt, vill oxå ligga i solen... Här har vi snöstorm och ganska kallt, positivt med detta är att det iaf blir en vit jul :)

Imorgon drar vi till lkpg och ett hysteriskt julfirande ;P Vi hörs då!

Ha det bra! Kramar Emma


Liffo

Hello tjejen, kul att du skriver. Längtar ni inte hem alls? Smågodis och köttbullar med potatis och sås----. Nu är det bara -1 men mycket snö har det kommit. Passa gillar det och hoppar å far...

Vi ska jaga rådjur på julafton. Lindborgs hakar på.

Sen är det kalle anka kl 15 och julmaten..smaskens..

HA det gott



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: