2009-12-13
 10:52:30

fotboll..och lucia

jaha, nu hanger man med jkpg-killarna och da ar det bara fotboll snack som galler.. haha! fotboll pa tv igar, fotboll pa stranden idag, fotboll pa tv ikvall:P

Vi motte upp dom pa krabi dar dom fixat ett bra billigt hotell. Igar var vi ute och forsokte festa, haha. nattlivet har ar inte det basta, en del barer bara.  Idag lag vi pa stranden och det var inte heller sa bra..(borjar bli krasna)Inte sa mycket som ar sa bra har sa dom funderar pa att dra till phiphi men jag a A ar inte sa sugna pa de eftersom vi precis kom darifran.. sa just nu vet vi inte hur vi ska gora men vi stannar nog har en natt till iaf:)



kom pa att de e lucia idag med! mys! har ar det mest.. varmt..

Grattis till forlangningen pa jobbet sis, glad for din skull :D


Ciao Luuuuuul


Lena

Hej på er!

Jag och pappa är i Växjö hos Emma idag och julshoppar. Här snöar det... Är därför avundsjuka på er, ser härligt ut. Hälsa alla, och ta vara på er! Kram mamma, pappa och Emma hälsar, vi saknar er!


Anonym

åhh skrev nyss ett långt inlägg som försvann.... saknar dig! Tittar på lucia på tv nu. Kul med jobbet men får jobba mindre, med mer ansvar och samma lön =/. Men vad gör man.. Vi bytte däck idag äntligen, den rullar ner mot skåne nu... sköt om er! kram!!


sis

glömde lägga till vem jag var andra gången...sorry



PUBLICERAT: 2009-12-13, 19:10:42 | URL: http://gunsansvardag.blogspot.com

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: