2011-02-05
01:25:47
01:25:47
götterrrre
Har nu 2 dagar i rad haft hand om en avsmakningsmeny på 5 rätter. O även serverat passande vin till detta, för å servera opassande vin hade ju inte vatt så gulle..
hör å häpna vad gott det låter.
Öring - forellrom, oliver, äppel, gurka
Kräftsoppa - taleggioost, kräftstjärtar, sockerärtor
Älgcarpaccio - kantareller, chili, svartrotspure
Reninnanlår - potatiskaka, västerbottenost, salami, björnbär.
Vit chokladmousse - vinbär, choklad, hjortron
Här är huvudrätten!
Reninnanlår m. potatiskaka med västerbottenost. Spett med cocktailtomat o salami. Till detta serveras en bärsås!
Det har blivit lite över.. så jag har ätit ren till p-mat nu i 2 dagar.. jag kan leva med det!
Hejja åre o hejja lilla tyrolen o mest av allt, hejja oss i personalen!


hör å häpna vad gott det låter.
Öring - forellrom, oliver, äppel, gurka
Kräftsoppa - taleggioost, kräftstjärtar, sockerärtor
Älgcarpaccio - kantareller, chili, svartrotspure
Reninnanlår - potatiskaka, västerbottenost, salami, björnbär.
Vit chokladmousse - vinbär, choklad, hjortron
Här är huvudrätten!
Reninnanlår m. potatiskaka med västerbottenost. Spett med cocktailtomat o salami. Till detta serveras en bärsås!
Det har blivit lite över.. så jag har ätit ren till p-mat nu i 2 dagar.. jag kan leva med det!
Hejja åre o hejja lilla tyrolen o mest av allt, hejja oss i personalen!


